ZELFSTANDIG ZWEMMEN

Ook de zelfstandige zwemmer of banen zwemmer inspireren en motiveren we graag! We bieden verschillende opties aan om zelfstandig mee aan de slag te gaan.

WEKELIJKSE MAILING, TRAINING PACKS OF EEN 12 WEEKS ZWEMPLAN

We hebben uitdagende trainingspacks met verschillende thema’s, Leer lange afstanden zwemmen met het Triatlon zwemplan, ook maken we wekelijks een mooie zwemmailing met tips techniekoefeningen en bijbehorend trainingsprogramma. Met al dit zelfstandig zwemaanbod is er vast iets wat bij jouw zwemniveau past! Ook leuk om cadeau te geven aan een zwemliefhebber.

In onze trainingen ga je naast het werken aan je techniek ook aan de slag met verschillende soorten trainingen. Zo is de ene training meer gericht op sprint en de andere bijvoorbeeld op duur. Dit helpt je om meer variatie in je zwemtraining te brengen waardoor je een betere zwemmer wordt.

Voor zwemmers die op dit moment bij ons zwemmen in één van de cursussen, trainingsgroepen of privélessen en meer tijd hebben om aan zelfstandig aan de techniek en conditie te werken is er de Zelfstandige Training.

Paul Weijers
GA ZELFSTANDIG AAN DE SLAG!
VANAF €5,95

WE HOUDEN REKENING MET NIVEAU’S

Zo worden de programma’s van de Club Mailing en de Training Packs uitgewerkt in twee verschillende zwemniveaus. Een programma van niveau 1 bestaat gemiddeld uit 1500 tot 2100 meter en een programma voor niveau 2 uit 2000 tot 2500 meter. Zwemprogramma’s van niveau 2 zijn ongeveer 300 tot 500m langer per training.

Voor het Triatlon Plan is enige zwemervaring wel vereist. Ben je in staat 300m non stop borstcrawl te zwemmen, dan is het programma uitdagend, maar zeker haalbaar voor je! Haal je dit nog niet, dan is de Club Mailing misschien iets voor jou.

MEER INFORMATIE

Wist je dat er ook regels zijn tijdens het (banen) zwemmen, om het zwemmen voor iedereen fijn te laten verlopen? Lees ze hier

Ben je niet helemaal zeker van je niveau? Neem contact met ons op, we adviseren je graag.

OVERZICHT ZELFSTANDIG TRAININGSAANBOD

CLUB MAILING ABONNEMENT

VANAF €0,99 PER MAAND OF €11,95 PER JAAR

52 mailings + zwemprogramma

Ontvang elke week een inspirerende zwemmailing met tips techniekoefeningen en bijbehorend trainingsprogramma!

LEES MEER

TRAINING
PACKS

VANAF €5,95 PER PACK

minimaal 5 zwemprogramma’s

Ontvang de trainingsprogramma’s direct in je inbox, je kunt gelijk aan de slag! De Packs hebben verschillende training thema’s.

BEKIJK PACKS

TRIATLON ZWEMPLAN

12 WEEKS PLAN €94,95

wekelijkse mailing met 3 programma’s

Leer met dit plan het zwemmen van een langere afstand in borstcrawl. Stoom jezelf met 24 zwem- en 12 landtrainingen klaar voor een piekmoment.

ZELFSTANDIGE TRAINING

VANAF €7,50 PER TRAINING

incl. toegang tot het zwembad

Voor zwemmers die bij ons trainen of een cursus volgen bieden we een extra trainingsmoment om zelf aan je techniek en conditie te werken

LEES MEER

DUIDELIJKE TECHNIEK VIDEO’S

Uiteraard werk je met onze zelfstandig zwemprogramma’s aan je zwemconditie, daarnaast bevat elke training een techniek blok. Tijdens het techniekblok werk je aan een specifiek onderdeel van de techniek. Dit is bijvoorbeeld de doorhaal, de inzet van de hoge elleboog, de overhaal, de uitduw, het zwemritme of de rotatie. De techniekoefeningen zijn een belangrijk onderdeel van het zwemprogramma. Van alle oefeningen hebben we video’s, om je zo te laten zien hoe je deze moet uitvoeren. Als er een afspeelicoontje bij de naam van de oefening staat, dan kun je in de interactieve PDF klikken en opent automatisch de video van de oefening. Om je te inspireren hiernaast een voorbeeld van een techniek video.

UITGELICHT

WIL JE EERST ONDER BEGELEIDING KOMEN ZWEMMEN?

We hebben fantastische cursussen en trainingen klaarstaan om jou beter te leren zwemmen. Van borstcrawl tot vlinderslag, van het keerpunt tot open water zwemmen.

INTRODUCTIELESSEN

Leer in klein groepsverband van maximaal 8-10 zwemmers borstcrawl zwemmen van begin af aan!

SMALL GROUP TRAINING

Ga aan de slag met een eigen trainingsgroep! Werk samen met één van onze trainers aan jullie borstcrawl.

PRIVÉLES

Met intensieve en persoonlijke begeleiding werken we aan jouw verbeterpunten.

VERBETER JE ZWEMTECHNIEK ONDER BEGELEIDING VAN OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

SCHRIJF JE IN VOOR DE
MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

Je ontvangt maximaal 1x per maand een nieuwsbrief.