ZWEMPAKKET SPEEDO

201.65174.95

Uitverkocht

Profiteer van het pakketvoordeel met deze goed gevulde zwemtas! Met al deze zwemmaterialen heb je een complete zwemset om hard te trainen, te werken aan je ademhaling,  je techniek te verbeteren en je arm en beenslag te versterken. Daarnaast kan je gelijk alles goed opbergen in de Meshbag en Rugzak. Het ZwemPakket bestaat uit een Speedo Kick Board, een Elite Pullbuoy, de Biofuse Fins, de Power Paddles, een Center Snorkel, de Meshbag en de Teamster Rugzak.

Op deze set geldt een langere levertijd van maximaal 7 werkdagen. Voor de kleur van de Teamster Rugzak en de Meshbag kan er gekozen worden uit de kleuren die voorradig zijn. Snorkel is groen/blauw van kleur i.p.v. rood. Hiervoor nemen wij contact met je op.

Beschrijving

Zwempakket Speedo

Speedo Kick Board
Het Speedo Kick Board is speciaal ontworpen om de beentechniek te verbeteren. Met het Speedo Kick Board oftewel de plank kun je je tijdens de training puur focussen op je benen. Want een goede krachtige been techniek zorgt voor een juiste gestroomlijnde positie in het water. Lees meer over het Speedo Kick Board.

Speedo Elite Pullbuoy
Voor het verbeteren van je armtechniek is er de Elite Pullbuoy ook wel beendrijver genoemd. Deze beendrijver zorgt ervoor dat de benen makkelijker blijven drijven en je een goede horizontale positie in het water behoudt. Lees meer over de Speedo Elite Pullbuoy.

Speedo Biofuse Fins
De Speedo Biofuse Fins zijn speciaal ontworpen om extra snelheid te kunnen maken tijdens het zwemmen en de beentechniek en kracht te verbeteren. Ze zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde zwemmers. Er kan met zoomers beter worden gelet op de zwemtechniek dan wanneer je zonder zoomers zwemt. Lees meer over de Speedo Biofuse Fins.

Speedo Biofuse Power Paddles
Voor het verbeteren van je armtechniek zijn er de Speedo Power Paddles. Door met paddels te zwemmen wordt niet alleen de armslag sterker, maar krijg je wanneer je met paddels zwemt veel feedback over de positie van de hand in het water. Ook is het een goed hulpmiddel om de slaglengte te verbeteren. Lees meer over de Speedo Power Paddles.

Speedo Centre Snorkel
De Speedo Centre Snorkel is speciaal ontworpen om tijdens het borstcrawl zwemmen makkelijker adem te halen. Doordat de snorkel met een elastiek op het voorhoofd vastzit, blijft deze tijdens de slag goed zitten. Wanneer de zwemslag doormiddel van de Speedo Centre Snorkel niet meer wordt onderbroken door de ademhaling, kan de focus meer worden gelegd op de techniek. Zo kan er bijvoorbeeld goed worden gelet op de insteek en het neerzetten van de hoge elleboog. Lees meer over de Speedo Centre Snorkel.

Speedo Equipment Mesh Bag
De eenvoudig Mesh Bag is vervaardigd uit gaas stof, dit zorgt voor goede ventilatie waardoor je spullen snel opdrogen. Door je zwemmaterialen in de Mesh Bag op te bergen blijft de inhoud van je sportas droog en fris.

Speedo Teamster Rugzak
De Speedo Teamster Rugzak met een inhoud van 35L oftewel een grote en waterbestendige rugzak voor al je zwemspullen! De handige vakjes binnenin de tas zorgen ervoor dat de natte badkleding gescheiden kan worden van de rest van de spullen. De tas is voorzien van een waterdichte coating aan de onderzijde. Alle vakken zijn voorzien van ritssluitingen. De tas is voorzien van twee verstelbare schouderbanden, de zachte rugpaddingen zorgt er mede voor dat de rugzak zeer comfortabel draagt.

In de rugzak zit nog een leuk extraatje de ‘Bleacher Seat’, een klein foam kussen welke zorgt voor een altijd droog en comfortabel oppervlak om op te zitten.

Personal Swimming tip

Paddles: Wij raden paddles aan voor de gevorderde zwemmer. Wanneer paddles op een verkeerde manier worden gebruikt kan dit in sommige gevallen lijden tot blessures. Tijdens onze conditietrainingen maken we gebruik van paddles maat S en maat M.

 

Extra informatie

Maat Zoomers & Paddles

zoomers 37-38 + paddles L, zoomers 37-38 + paddles M, zoomers 39-41 + paddles L, zoomers 39-41 + paddles M, zoomers 42-43 + paddles L, zoomers 42-43 + paddles M, zoomers 44-46 + paddles L, zoomers 44-46 + paddles M, zoomers 47-48 + paddles M, zoomers 47-48 + paddles L

Kleur

Multi

Materiaal

Biofuse Fin: Silicone
Power Paddel: Polypropylene en ThermoPlastic Rubber
Paddle Strap: Silicone
Kickboard en Pullbuoy: Ethyleen Vinyl Acetaat
Snorkel strap en mondstuk: Silicone
Meshbag en Teamster Rugzak: 100% polyester

Meegeleverd

2 x Speedo Biofuse Fin
2 x Speedo Biofuse Power Paddle, 4 x Strap
1 x Speedo Kickboard
1 x Speedo Pullbuoy
1 x Speedo Centre Snorkel
1 x Speedo Equipment Mesh Bag
1 x Speedo Teamster Rugzak

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2-4 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres.

  • Op deze set geldt een langere levertijd van maximaal 7 werkdagen.
  • De verzendkosten bedragen € 3,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €100,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de
artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Ga naar de bovenkant