WETSUIT VERZORGING KIT

22.4819.95

Op je wetsuit ben je natuurlijk zuinig. Met deze verzorgingskit verleng je de levensduur en hou je het wetsuit fris.

De Wetsuit Vezorging Kit bestaat uit een setje wetsuit Protectie Handschoenen, Neopreen Reparatielijm van Black Witch en vier Revivex® Wetsuit + Drysuit shampoo sachets.

Beschrijving

Wetsuit Verzorging Kit

De Wetsuit Verzorging Kit bestaat uit een setje wetsuit Protectie Handschoenen, Black Witch Neopreen Reparatielijm en vier Revivex® Wetsuit + Drysuit shampoo sachets.

Wetsuit Protectie Handschoenen

Trek bij het aandoen van je wetsuit eerst deze Wetsuit Protectie Handschoenen aan en bescherm hem tegen je nagels. Bij het aantrekken van een wetsuit moet je bij het omhoogtrekken van het neopreen altijd goed opletten dat je daarbij niet je nagels gebruikt. Vaak ontstaan beschadigingen of zelf gaten in het neopreen bij het aantrekken door nagels. Bescherm je wetsuit en gebruikt deze handige handschoentjes!

 

Black Witch Neopreen Reparatielijm

Natuurlijk probeer je dit zo goed mogelijk te voorkomen, maar het kan altijd gebeuren. Een scheurtje of erger een scheur in je wetsuit. Maar gelukkig kun je dit heel goed herstellen met de Neopreen reparatielijm van Black Witch.

Het overkomt ons ook wel eens. Ondanks het aantrekken van het wetsuit met de speciale handschoenen <link toevoegen> zit er een haarscheurtje in je pak. Of je bent tegen iemand aan gezwommen die scherpe nagels had of je bent een haai tegengekomen onderweg. Soms weet je gewoon niet hoe dat scheurtje in je pak is gekomen. Het is gelukkig heel goed te herstellen, je zou er bijna trots op kunnen zijn. Je wetsuit moet natuurlijk wel gebruik worden en er sporen van bevatten.

Met de neopreen lijm van Black Witch kun je het pak heel goed herstellen. Het gelijmde scheurtje zal weer net zo sterk zijn als ervoor. Ook grotere scheuren, waarbij het neopreen helemaal los van elkaar is gekomen, zijn te herstellen. Zorg dat het pak goed droog is, trek voorzichtig de naden van de scheur een beetje uit elkaar en voeg een beetje lijm ertussen. Druk de naden goed tegen elkaar en verwijder eventueel de overtollige lijm met een nat doekje. Je kunt voorzichtig even iets zwaars even op het wetsuit zetten om de naden goed tegen elkaar gedrukt te houden. Na 24uur is het wetsuit weer klaar voor gebruik en het scheurtje weer zo sterk als de rest van het pak.

 

Revivex® Wetsuit + Drysuit shampoo 

Iedere buitenwater zwemmer kent de geur van een wetsuit. Ja, het ruikt lekker omdat je gelijk moet denken aan die mooie zwemtochtjes. Maar de typische wetsuit lucht komt eigenlijk van transpiratie, minder fris buitenwater en bacteriën. Ook als je af en toe in de zee of in een zwembad met je wetsuit zwemt, wil je graag de zoutophopingen en het chloor uit het pakken wassen. Door zo nu en dan je pak te wassen met de Revivex® Wetsuit + Drysuit shampoo verleng je de levensduur van je wetsuit. En ruik deze vooral weer lekker! De shampoo zit in een handig 15ml sachet.

Extra informatie

Maat handschoen

S/M, L/XL

Maattabel

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2-4 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres.

  • De verzendkosten bedragen € 3,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €100,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de
artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Titel

Ga naar de bovenkant