Wetsuit Test Sessie

25.00

Ben je op zoek naar een goed wetsuit? Bij een Wetsuit Test Sessie helpen we je met de keuze uit de juiste maat en kunnen we samen kijken welk pak het beste bij jou past.

Tijdens de 15 minuten testsessie helpen we je bij het aantrekken van het pak. We vertellen je alles over de drie verschillende soorten Speedo wetsuits en je kunt zelf ervaren hoe het pak zwemt. Tot slot vertellen we je ook hoe je het pak goed en snel uittrekt voor bijvoorbeeld een triathlon wissel en hoe je het pak het beste verzorgt.

Je kunt bij ons in het Speedo Xenon fullsuit een test sessie boeken. Hiervan hebben wij diverse maten testmodelen:
voor heren ST, M, MT, L en XL en voor dames S, ST, M en L.

Highlights:
• 15 min Wetsuit Test Sessie
• Uitleg en hulp bij het aantrekken van het wetsuit
• In het water testen
• Korting bij aanschaf van het wetsuit (Photon €50,- korting, Xenon €25,-  en Proton €12,50)

Na aanschaf van de Wetsuit Test Sessie nemen we contact met je op om een datum in te plannen en de juiste maat af te stemmen!

Artikelnummer: WETSUIT-TEST-SESSIE Categorieën: ,

Beschrijving

Zwemmen in buitenwater wordt een stuk leuker met een wetsuit dat goed aansluit en lekker zit. Omdat het wetsuit moet voelen als een soort tweede huid is het belangrijk om de juiste maat te kiezen en hem ook op de juiste manier aan te trekken. Het niet goed aantrekken van een wetsuit en de verkeerde maat kan zorgen voor een slechte zwemervaring.

In onze webshop vind je de volgende 3 modellen het Speedo Fastskin Photon, Xenon en Proton Fullsuit. Hieronder lichten we kort de verschillen toe:

Speedo Fastskin Photon Fullsuit €699,-
Voor de gevorderde/sterke zwemmer

Het Photon pak is het snelste wetsuit van Speedo. Het pak is ontworpen om zo veel mogelijk snelheid in het water mogelijk te maken en is vervaardigd uit hoogwaardig, flexibel en waterafstotend neopreen. Door de maximale flexibiliteit van de Speedo Proton fullsuit voelt deze aan als een tweede huid. De rotatie in de schouders of je zwemtechniek wordt niet beperkt door het wetsuit. Voor de zwemmer die op zoek is naar een veelzijdig wetsuit dat net dat beetje extra geeft tijdens een race.

Speedo Fastskin Xenon Fullsuit €449,-
Voor zwemmers van alle niveau’s

Het Xenon wetsuit is een mooi uitgebalanceerd pak voor zwemmers van alle niveaus. Door de combinatie van verschillende soorten diktes en neopreen in het wetsuit geeft het pak op de juiste plekken extra flexibiliteit. Daarnaast ondersteunt het pak een hogere horizontale ligging in het water. Dit wetsuit is bijzonder geschikt voor de zwemmer die op zoek is naar een wetsuit dat op alle vlakken goed presteert in verschillende buitenwater zwemcondities.

Speedo Fastskin Proton Fullsuit €249,-
Voor de beginnende zwemmer

Het Proton wetsuit is een erg goed instapmodel. Uitermate geschikt voor de beginnende zwemmer of de zwemmer die kennis wil maken met het zwemmen in buitenwater. De Proton is een betaalbaar pak met alle goede eigenschappen die je zoekt in een wetsuit. Voor de zwemmer die op zoek is naar een comfortabel wetsuit met extra drijfvermogen.

Extra informatie

Voorkeur dag/tijdstip:

Maandagavond 21.00 uur, Dinsdagochtend 07.00 uur, Woensdagavond 19.00 uur, Donderdagochtend 07.00 uur, Zaterdagochtend 07.30 uur

Go to Top