Home-Open Water Collectie-Open Water Gear-WETSUIT PROTECTIE HANDSCHOEN

WETSUIT PROTECTIE HANDSCHOEN

2.49

Uitverkocht

Trek bij het aandoen van je wetsuit eerst deze Wetsuit Protectie Handschoenen aan en bescherm hem tegen je nagels.

Bij het aantrekken van een wetsuit moet je bij het omhoogtrekken van het neopreen altijd goed opletten dat je daarbij niet je nagels gebruikt. Vaak ontstaan beschadigingen of zelf gaten in het neopreen bij het aantrekken door nagels. Bescherm je wetsuit en gebruikt deze handige handschoentjes!

Beschrijving

Wetsuit Protectie Handschoen

De Wetsuit Protectie Handschoenen zijn makkelijk mee te nemen en verlengen de levensduur van je wetsuit aanzienlijk. Gemaakt van elastisch materiaal waardoor ze goed comfortabel passen aan je hand. De handschoenen zijn verkrijgbaar in twee maten S/M en L/XL.

Extra informatie

Kleur

Wit

Materiaal

polyamide, polyester

Maat handschoen

S/M, L/XL

Maattabel

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2-4 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres.

  • De verzendkosten bedragen € 3,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €100,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de
artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Titel

Ga naar de bovenkant