Wetsuit Pas Sessie

22.50

Ben je op zoek naar een goed wetsuit? Bij een Wetsuit Pas Sessie helpen we je met de keuze uit de juiste maat en kunnen we samen kijken welk pak het beste bij jou past.

Tijdens de 15 minuten testsessie helpen we je bij het aantrekken van het pak. We vertellen je alles over het wetsuits. Tot slot vertellen we je ook hoe je het pak goed en snel uittrekt voor bijvoorbeeld een triathlon wissel en hoe je het pak het beste verzorgt.

De Speedo Wetsuit hebben we (indien voorradig) voor heren in de maten ST, M, MT, L en XL en voor dames in de maten S, ST, M, L en XL.

Highlights:
• 15 min Wetsuit Test Sessie
• Uitleg en hulp bij het aantrekken van het wetsuit
• Bij aanschaf van een wetsuit ontvang je de kosten van de Pas Sessie €22,50 als korting

Na aanschaf van de Wetsuit Pas Sessie nemen we contact met je op om een datum in te plannen en de juiste maat af te stemmen.

Artikelnummer: WETSUIT-PAS-SESSIE Categorieën: , ,

Beschrijving

Zwemmen in buitenwater wordt een stuk leuker met een wetsuit dat goed aansluit en lekker zit. Omdat het wetsuit moet voelen als een soort tweede huid is het belangrijk om de juiste maat te kiezen en hem ook op de juiste manier aan te trekken. Het niet goed aantrekken van een wetsuit en de verkeerde maat kan zorgen voor een slechte zwemervaring.

In onze webshop vind je de volgende 2 modellen het Speedo wetsuit een Xenon of Proton Fullsuit. Hieronder lichten we kort de verschillen toe:

 

Speedo Fastskin Xenon Fullsuit €489,95
Voor zwemmers van alle niveau’s

Het Xenon wetsuit is een mooi uitgebalanceerd pak voor zwemmers van alle niveaus.Door de combinatie van verschillende soorten diktes neopreen in het wetsuit geeft het pak op de juiste plekken extra flexibiliteit. Daarnaast ondersteunt het wetsuit met o.a. de Core Stabilisator een hogere horizontale ligging in het water. De Xenon biedt veel flexibiliteit rondom de armen en daarnaast ook veel drijfvermogen rondom de core en benen. Dit wetsuit is bijzonder geschikt voor de zwemmer die op zoek is naar een wetsuit dat op alle vlakken goed presteert in verschillende buitenwater zwemcondities.

Speedo Fastskin Proton Fullsuit €249,-
Voor de beginnende zwemmer

Het Proton wetsuit is een erg goed instapmodel. Uitermate geschikt voor de beginnende zwemmer of de zwemmer die kennis wil maken met het zwemmen in buitenwater. De Proton is een betaalbaar pak met alle goede eigenschappen die je zoekt in een wetsuit. Voor de zwemmer die op zoek is naar een comfortabel wetsuit met extra drijfvermogen.

Extra informatie

Voorkeur dag/tijdstip:

Woensdagochtend, Woensdagavond, Vrijdag ochtend/begin middag

Titel

Ga naar de bovenkant