Gift Voucher Personal Swimming Activiteit

59.95

De feestdagen komen eraan, dus dit is het ideale moment om de zwemmer in jouw familie of vriendengroep eens goed te verwennen.

Deze Voucher Personal Swimming Activiteit kan in de webshop worden besteed aan een specifieke cursus, privéles of training! Geef bijvoorbeeld een Borstcrawlcursus, Privéles of Video Analyse cadeau.

Dit kleine cadeaupakket bestaat uit een mooie Personal Swimming cadeauvoucher en badmuts verpakt in een geschenkverpakking en wordt thuisgestuurd voor €4,95 extra.

Mis je een activiteit in de lijst? Neem contact op met ons, dan voegen we hem toe!

Beschrijving

Gift Voucher Personal Swimming Activiteit

De Gift Voucher wordt thuisgestuurd in geschenkverpakking met unieke badmuts. Veel plezier met geven!

Extra informatie

Personal Swimming Activiteit

1 Privéles, 3 Privélessen, 10 Privélessen, Video Analyse, Borstcrawlcursus, Borstcrawl Introductie Lessen, Borstcrawl Techniek Upgrade Cursus

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2-4 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres.

  • De verzendkosten bedragen € 3,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €100,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.
Ga naar de bovenkant