UITBREIDING BASISPAKKET SPEEDO

58.5055.50

Profiteer van het pakketvoordeel! Deze 2 zwemmaterialen zijn een aanvulling op de basis zwemset. Ze geven door het vergrote stuwvlak meer weerstand in het water, waardoor je je armen en benen sterker maakt en het uithoud­ingsvermogen traint. 

De Speedo Biofuse Fins zijn speciaal ontworpen om extra snelheid te kunnen maken tijdens het zwemmen en de beentechniek en kracht te verbeteren. Voor het verbeteren van je armtechniek is er de Beco Paddle.

Beschrijving

Uitbreiding Basispakket

Speedo Biofuse Fins zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde zwemmers. De zoomers helpen zwemmers om de borstcrawl, rugslag of vlinderslag goed aan te leren. Door de extra voorstuwing vanuit de beenslag gaat bijvoorbeeld de doorhaal beter en de ademhaling makkelijker. Er kan met zoomers beter worden gelet op de zwemtechniek dan wanneer je zonder zoomers zwemt.

Door met paddels te zwemmen wordt niet alleen de armslag sterker. Maar krijg je wanneer je met paddels zwemt veel feedback over de positie van de hand in het water. Ook is het een goed hulpmiddel om de slaglengte te verbeteren. Met de verstelbare straps zijn de paddels goed passend te maken.

Deze twee zwemmaterialen worden veel gebruikt tijdens de activiteiten van Personal Swimming.

Personal Swimming Tip:

Ook voor triatleten zijn de Speedo Biofuse Fins een goed trainingsmiddel. Met zoomers kun je namelijk gemakkelijker lange stukken borstcrawl zwemmen. Waardoor de schouders en de armen wennen aan veel meters maken en de beenslag soepeler wordt.

Wij raden Paddles aan voor de gevorderde zwemmer. Wanneer paddles op een verkeerde manier worden gebruikt kan dit in sommige gevallen lijden tot blessures. Tijdens onze conditietrainingen maken we gebruik van paddles maat S en maat M.

 

Extra informatie

Maat Zoomers & Paddles

zoomers 37-38 + paddles S, zoomers 37-38 + paddles M, zoomers 37-38 + paddles L, zoomers 39-41 + paddles S, zoomers 39-41 + paddles L, zoomers 39-41 + paddles M, zoomers 42-43 + paddles S, zoomers 42-43 + paddles L, zoomers 42-43 + paddles M, zoomers 44-46 + paddles M, zoomers 44-46 + paddles L, zoomers 47-48 + paddles M, zoomers 47-48 + paddles L

Kleur

Rood, Zwart

Product details

Ideaal trainingshulpmiddel voor:
• het verbeteren van de zwemtechniek
• versterken van de core
• versterken van de arm- en beenslag

Meegeleverd

2 x Speedo Biofuse Training Fin
2 x BECO Paddle, 4 x Strap

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 4-7 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres. 

  • De verzendkosten bedragen € 5,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €150,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Titel

Ga naar de bovenkant