Triatlon Zwemplan

94.95

Leer met dit 12 weekse zwemplan het zwemmen van een langere afstand in borstcrawl. Stoom jezelf met 24 zelfstandige zwemtrainingen en 12 landtrainingen klaar voor een piekmoment aan het einde van de 12 weken.

Ontvang wekelijks een mailing met daarin duidelijke uitleg wat betreft de trainingen van die week, de techniek oefeningen en verdere informatie omtrent onder andere periodisering. Lees hier meer over het Triatlon Zwemplan.

De eerste mailing ontvang je 1 – 5 werkdagen na bestelling. Heb je een gewenste startdatum in gedachten laat het ons weten via de “Bestelnotities” tijdens het afrekenen.

Artikelnummer: triatlon-zwemplan24 Categorie: Tag:

Beschrijving

INHOUD

In het Personal Swimming Triatlon Zwemplan werk je in 12 weken naar een piekmoment, gericht op een langere afstand. Het is dan ook leuk om een doel te hebben waarvoor je dit plan volgt. Of het nu een mooie zwemtocht is, een (sprint) triatlon, je zwemconditie uitbouwen of jezelf eens flink uitdagen met een lange afstand zwemmen in het zwembad. Je doelafstand kan variëren van sprinttriatlons van 800m tot mooie zwemtochten van 5km. Wat jij maar wilt! Bedenk voordat je begint wat jouw uitdaging wordt, zodat je daar naartoe kunt trainen.

Met het triatlon zwemplan krijg je wekelijks een mailing opgestuurd met daarin duidelijke uitleg wat betreft de trainingen van die week, de techniek oefeningen en verdere informatie omtrent onder andere periodisering. In deze mailing worden wekelijks 3 trainingsprogramma’s in pdf gedeeld; 2 zwemtrainingen en 1 landtraining.

 

TIP: WATERDICHTE HOES

Om je (zelf) geprinte zwemprogramma’s mee te nemen naar het zwembad en droog te houden tijdens de training hebben we een handig herbruikbare waterdichte A4 hoes van Ortlieb. Schaf hem met korting aan in combinatie met het Triatlon Zwemplan. Wil je graag de schema’s graag ook op papier ontvangen? Dat kan!
Bekijk de verschillende Triatlon Zwemplan product opties.

 

Verschillende opties

  • Triatlon Zwemplan
  • Triatlon Zwemplan + Prints (ontvang de 36 trainingen uit het Zwemplan op A4)
  • Triatlon Zwemplan + Waterdichte hoes (ontvang een waterdichte hoes van Ortlieb en print zelf je trainingen)
  • Triatlon Zwemplan + Prints en Waterdichte hoes (ontvang een waterdichte hoes van Ortlieb en de 36 trainingen uit het Zwemplan op A4)
  • Triatlon Zwemplan + Conditiepakket (Met deze zwemmaterialen heb je een zeer complete set om alle techniek oefeningen van het Zwemplan uit te kunnen voeren. Het Conditie Pakket bestaat uit een Speedo Kick Board, Elite Pullbuoy, Biofuse Fin en Paddles van het merk BECO.)
  • Triatlon Zwemplan Totaalpakket met Waterdichte hoes, Prints en het Conditiepakket

 

NIVEAU

Voor het Triatlon Zwemplan is enige zwemervaring wel vereist. Ben je in staat 300m non stop borstcrawl te zwemmen, dan is het programma uitdagend, maar zeker haalbaar voor je! Haal je dit nog niet, dan is de Club Mailing misschien iets voor jou.

Ben je niet helemaal zeker van je niveau? Neem contact met ons op, we adviseren je graag.

 

Extra informatie

Triatlon Zwemplan

Triatlon Zwemplan, Triatlon Zwemplan + Prints, Triatlon Zwemplan + Waterdichte hoes, Triatlon Zwemplan + Waterdichte hoes en Prints, Triatlon Zwemplan + Conditiepakket, Triatlon Zwemplan Totaalpakket

Titel

Ga naar de bovenkant