SPEEDO ZWEMBRIL OP STERKTE

45.95

De Mariner Pro Optical een Speedo zwembril op sterkte. Deze zwembril is speciaal ontwikkeld voor zwemmers die een bril dragen of contactlenzen hebben. De set bestaand uit twee brilglazen en een Optical kit, welke een setje neusbruggen en een siliconen hoofdband bevat. Voor dit product geldt een langere levertijd van maximaal 8 werkdagen.

Tip: Het is mogelijk om twee verschillende min sterktes te bestellen. Kies voor de optie verschillend en geef op de afreken pagina bij de bestelnotities aan welke sterkte je links en rechts wilt hebben. De zwembril glazen zijn verkrijgbaar in de volgende sterktes 0, -1, -1.5, -2, -2.5, -3, -3.5, -4, -4.5, -5, -5.5, -6, -7, -8.

Beschrijving

Speedo zwembril op sterkte

Samen met de Pulse Optical kit maak je een goed passende zwembril, die beter zicht geeft tijdens de zwemtraining.

Deze Speedo zwembril op sterkte is voorzien van een siliconen band met split waar­door deze stevig blijft zitten. De anti-fog coating zorgt ervoor dat je glazen niet beslaan. Door de 3 verschillende neusbruggen is de zwembril goed passend te maken is voor ieder gezicht.

 

 

Extra informatie

Kleur

Zilver

Product details

• Zwembril op sterkte
• Zwembril geschikt voor binnen training
• Met Uv-filter
• Met antifog-coating om condens tegen te gaan

Sterkte

-0, -1,5, -2, -2,5, -3, -3,5, -4, -4,5, -5, -5,5, -6, -7, -8, verschillend

Materiaal

Lens: Cellulose Propionate
Afdichting: ThermoPlastic Rubber
Frame: Polypropylene
Hoofdband: Silicone

Meegeleverd

2 x Speedo Mariner Pro Optical Lens
1 x Speedo Mariner Pro Optical Kit bestaande uit 1 silicone hoofdband en 3 Verwisselbare neusbruggen: small, medium en large

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 4-7 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres. 

  • De verzendkosten bedragen € 5,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €150,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Ga naar de bovenkant