SPEEDO WETSUIT PROTON FULLSUIT HEREN

249.00175.00

Uitverkocht

Laatste maten sale! Het Speedo Proton fullsuit wetsuit is een goed instapmodel model met een mooie prijs kwaliteit verhouding. Uitermate geschikt voor de beginnende buitenzwemmer of de zwemmer die kennis wil maken met het zwemmen in buitenwater. De Proton is een betaalbaar pak met alle goede eigenschappen die je zoekt in een wetsuit.

Niveau zwemmer: Voor de zwemmer die op zoek is naar een comfortabel flexibel wetsuit met extra hoog drijfvermogen.

Graag advies over welk Speedo wetsuit het best bij je past en welke maat? Mail ons info@personalswimming.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op of boek een Wetsuit Pas Sessie

Beschrijving

Speedo Wetsuit Proton Fullsuit Heren

Het zwemmen in buitenwater wordt met een wetsuit aan een stuk leuker. Het wetsuit houdt je uiteraard warm, maar je zult ook merken dat het zwemmen in open water een stuk makkelijker en sneller gaat dan bij zwemmen in gewone badkleding.

Features van het Speedo Proton Wetsuit:

Ondersteuning van een hoge ligging
Met de dikkere neopreen panelen rondom de core voor extra drijfvermogen, ondersteunt het wetsuit een hoge horizontale positie van het lichaam. Hierdoor wordt veel energie bespaard tijdens het zwemmen in open water, zodat er meer energie over blijft om hard te zwemmen.

Drijfvermogen, bewegingsvrijheid
Het wetsuit is opgebouwd uit diverse panelen van verschillende diktes neopreen met elk een eigen functie.

 

Extra informatie

Kleur

Zwart

Materiaal

80% NEOPRENE
15% POLYESTER
3% NYLON
2% SPANDEX

Maat wetsuit

ST, M, MT, L, XL, XXL

Functie van de materialen:

 • Maximotion+ vernieuwd
  Het arm/schouder paneel geeft nu nog meer bewegingsvrijheid bij de rotatie van de armslag.

 • Thicker Neoprene Panels
  Versterkt en ondersteunt de core om zo een een efficiëntere slag te bevorderen.

 • Y38
  Dit veelzijdige Yamamoto allround 38-cellig neopreenrubber geeft meer drijfvermogen en compressie, waardoor je minder weerstand in het water ervaart.

 • Fuse Neck vernieuwd
  De Fuse Neck is verhoogt en zorgt voor zo min mogelijk water in het pak.

 • Y39
  Het Yamamoto Neopreen Y39 zorgt voor een juist uitgebalanceerd drijfvermogen en ondersteunt de hogere horizontale ligging.

 • Rear Zipper
  Voor het gemakkelijk zelf aan- en uitrekken van het wetsuit.

 • Slat Cut Legs vernieuwd
  De Slat Cut Legs zijn vergroot voor het nog makkelijk en snel uitrekken van het wetsuit.

Wetsuit testen?

Graag advies over welk wetsuit het best bij je past en welke maat? Boek een testsessie! Van het Speedo Xenon fullsuit hebben we diverse maten testmodelen.

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2-4 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres.

 • Bestel je dit product op nalevering zal de levertijd ongeveer tussen 5 t/m 14 werkdagen zijn. Uiteraard doen wij ons best om het wetsuit zo snel mogelijk te leveren. Via e-mail zullen we je op de hoogte houden over de verwachte leverdatum.
 • De verzendkosten bedragen € 3,95
 • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
 • Gratis verzending bij besteding boven de €100,-
 • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de
artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Maattabel

Graag advies over welk wetsuit het best bij je past en welke maat? Boek een testsessie!

Ga naar de bovenkant