SPEEDO UNIVERSAL NOSE CLIP

9.95

De Speedo Universal Nose Clip heeft een comfortabele pasvorm en is voorzien van zachte silicone neus pads voor optimaal draag com­fort. Uitermate geschikt voor zwemmers die last hebben van water in hun neus tijdens trainingen en wedstrijden.

Beschrijving

Speedo Universal Nose Clip

Neusclips kunnen uit hygiënisch oogpunt niet worden geruild

Personal Swimming tip:

De neusklem is ook een goed hulpmiddel voor het aanleren van het borstcrawlkeerpunt. In de beginfase van het aanleren van het keerpunt komt er vaak veel water in de neus. Dit kan er voor zorgen dat er minder focus is op de andere elementen van het keerpunt. Zonde, want dit zorgt er vaak voor dat het keerpunt een te moeilijk onderdeel is van het borstcrawl zwemmen. Door in het begin een neusklem te dragen bij het oefenen van het borstcrawlcrawl keerpunt, kan er veel beter worden gelet op de andere elementen van de draai. Dit zorgt dat eerst het keerpunt goed geoefend kan worden en pas in een latere fase kan worden gelet op het uitblazen door de neus.

Ook voor open water wedstrijden is de neusklem een goede toevoeging. Zeker wanneer er wordt gezwommen bij een lage watertemperatuur of in zout water. Dat zijn momenten dat een zwemmer geen water in de neus binnen wil krijgen.

Extra informatie

Kleur

Blauw, Mint, Paars, Rood

Materiaal

Frame: Nylon
Pad: Silicone

Meegeleverd

1 x Universal Nose Clip
1 x Opbergdoosje

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 4-7 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres. 

  • De verzendkosten bedragen € 5,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €150,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Titel

Ga naar de bovenkant