SPEEDO THERMAL DRY ROBE JAS

174.95129.95

De Ideale een jas en handdoek in één! Wanneer je buiten zwemt zijn er altijd twee momenten die even wat minder kunnen zijn. Of dat nu in een buitenzwembad is of in het openwater. Het water in gaan er weer uitkomen, zijn vaak toch even wat koud. Hoe fijn is het dan als je een Speedo Thermal Dry Robe Jas hebt!

 

Beschrijving

Speedo Thermal Dry Robe Jas

De Thermal Dry Robe Jas is wind en waterdicht, daarnaast is de jas gevoerd met een heerlijk zachte handdoek stof aan de binnenkant. De mouwen van de jas zijn bewust half lang en het model ruim. Hierdoor is mogelijk om de jas te gebruiken om je in om te kleden. Je kunt namelijk heel makkelijk je armen naar binnen in de jas trekken. Door de diepe warme zakken aan de buitenkant zal je geen koude handen of onderarmen hebben.

Naast het omkleden en zorgen dat je warm en droog blijft, is het ook letterlijk een handdoek. Perfect wanneer je na een zwemsessie het water uitkomt (met of zonder wetsuit) en je gelijk kunt afdrogen door de jas aan te trekken. De binnenkant van de jas bevat ook nog een binnenzak voor bijvoorbeeld een zwembril of badmuts.

Extra informatie

Kleur

Zwart

Maat

S, M, L

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 4-7 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres. 

  • De verzendkosten bedragen € 5,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €150,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Titel

Ga naar de bovenkant