SPEEDO SAMBA LOVE

59.9525.00

Ga kleurrijk het water tegemoet met dit opvallende fashion badpak!

Beschrijving

Speedo Samba Love

De Speedo Samba Love Double Crossback heeft een comfortabele pasvorm met veel be­wegingsvrijheid. Het badpak is vervaardigt uit duurzame Endurance+ stof. Endurance staat voor ‘lang houdbaar’ en is ideaal voor zwemmers die regelmatig in het zwembad liggen. De Samba Love heeft bijzondere schouderbandjes die in een contrasterend cross-over design op de rug samenkomen.

Dit model met hoge beenuitsnede valt klein. Wij adviseren een maat groter te bestellen.

Extra informatie

Kleur

Multi

Maat D (duits)

42 D

Product details

• Uitgerust met Endurance+ technologie (chloorbestendig, 20 keer beter bestand tegen verkleuren dan conventionele bad¬kleding en sneldrogend)
• Multi-way stretch technologie voor extra zachtheid en comfort
• Geschikt voor recreatief zwemmen en trainen
• Beenuitsnijding: hoog

Materiaal

53% polyester en 47% polybutyleentereftalaat/polyester

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2-4 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres.

  • De verzendkosten bedragen € 3,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €100,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de
artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Go to Top