SPEEDO RIFT

26.95

De Speedo Rift een zwembril met grote glazen waardoor je een wijds uitzicht hebt onderwater. Dit maakt hem ideaal voor het zwemmen in buitenwater.

Door de grote van de zwembril heeft het model meer weg van een duikmasker, de pasvorm valt verder over het gezicht in plaats van vlak rondom de ogen. Bijkomend voordeel hiervan is dat hij het gezicht lekker warm houdt tijdens het zwemmen in fris buitenwater. De Speedo Rift is beschikbaar in 3 verschillende kleuren.

Beschrijving

De Speedo Rift

De Biofuse-technologie zorgt voor een comfortabele pasvorm van de Speedo Rift. De brede glazen bieden maximaal zicht en de anti-fog coating zorgt ervoor dat je glazen niet beslaan. Door het grote model met zachte randen kunnen zwemmers de bril als comfortabeler ervaren. De zwembril is voorzien van een brede siliconen band met split waar­door deze stevig blijft zitten.

 

 

Extra informatie

Kleur

Blauw, Grijs, Rood

Product details

• Geschikt voor binnen en buiten training
• Met Uv-filter
• Met antifog-coating om condens tegen te gaan
• Door de Biofuse technologie (zachte lenzen en flexibel frame) geeft de bril optimaal draagcomfort

Materiaal

Lens: Cellulose Acetate
Afdichting: Liquid Silicone
Hoofdband: Liquid Silicone

Meegeleverd

1 x Speedo Rift
1 x Opbergzakje

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2-4 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres.

  • De verzendkosten bedragen € 3,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €100,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de
artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Ga naar de bovenkant