Home-Trainingsmateriaal-SPEEDO PULLKICK

SPEEDO PULLKICK

23.95

Uitverkocht

Twee in één! De Speedo Pullkick kan zowel als zwemplank of als beendri­jver gebruikt worden. Ideaal als je niet veel ruimte hebt in je sporttas.

Uitverkocht

Beschrijving

Speedo Pullkick

De Speedo Pullkick is speciaal ontworpen om de arm- en been­techniek te verbeteren. Als plankje kun je je tijdens de training puur focussen op je benen. Want een goede krachtige been techniek zorgt voor een juiste gestroomlijnde positie in het water.

Gebruik je hem als beendrijver dan zorgt deze ervoor dat je tijdens de training je puur kunt focussen op je armen en je core. Want als tijdens het zwemmen de ligging niet meer wordt ondersteund door de beenslag, behoud je alleen een goed horizontale gestroomlijnde houding door meer gebruik te maken van de buikspieren.

Het ergonomische design van het plankje geeft een optimaal drijfver­mogen en uitstekende comfortabele ondersteuning.

Extra informatie

Kleur

Groen

Product details

Ideaal trainingshulpmiddel voor:
• het verbeteren van de zwemtechniek
• versterken van de core
• versterken van de beenslag
• versterken van de armslag

Materiaal

Ethyleen Vinyl Acetaat

Meegeleverd

1 x Speedo Pullkick

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2-4 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres.

  • De verzendkosten bedragen € 3,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €100,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de
artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Titel

Ga naar de bovenkant