SPEEDO FASTSKIN SPEEDSOCKET 2

40.95

Deze iconische zwemtopper is helemaal terug van weggeweest. In het design van de Speedo Fastskin Speedsocket 2 is het favoriete hydrodynamische lage profiel behouden gebleven.

De glazen zijn net als bij de Fastskin Elite modellen rond afgewerkt met een 180º lens voor optimaal zicht. Dit maakt het mogelijk om onderwater opzij te kijken, waardoor je bijvoorbeeld tijdens een wedstrijd je concurrenten veel beter in de gaten kan houden. Daarnaast heeft de zwembril onderwater een heel mooi helder zicht.

Er zijn diverse kleuren met Mirror glazen, zwart heeft geen mirror glazen.

Beschrijving

Speedo Fastskin Speedsocket 2

De opvallende gespiegelde lenzen van de Speedsocket Mirror kleuren verminderen schittering, wat ideaal is voor races in fel licht of voor buitenzwemmen. En de comfortabele zachte randen van de bril zorgen ervoor dat je minder last krijgt van rode kringen om de ogen. Daarnaast zorgt de hydrodynamische vorm dat de bril goed aansluit op het gezicht. Hierdoor komt er geen water in de bril, ook niet bij bijvoorbeeld starten of keren. De kleinere glazen voorkomen dat de bril makkelijk wordt afgestoten tijdens bijvoorbeeld een hectische start. Dit samen met het UV-filter maakt de Speedo Fastskin Speedsocket Mirror 2 ook zeer geschikt voor triathlon of buitenwedstrijden. De kleurvariant zwart heeft geen mirror glazen.

De zwembril wordt geleverd met 3 verschillende neusbruggen, waardoor hij passend te maken is voor ieder gezicht.

 

 

Extra informatie

Kleur

Blauw, Paars, Wit, Zilver, Zwart

Product details

• Zwembril geschikt voor training en wedstrijden zowel binnen- als buiten
• Met Uv-filter
• Met antifog-coating om condens tegen te gaan

Materiaal

Lens: Polycarbonate
Afdichting: ThermoPlastic Elastomer
Hoofdband: Silicone

Meegeleverd

1 x Speedo Fastskin Speedsocket 2 Mirror
1 x Opbergzakje
3 x Verwisselbare neusbruggen: small, medium en large

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 4-7 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres. 

  • De verzendkosten bedragen € 5,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €150,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Ga naar de bovenkant