Home-Zwembrillen-SPEEDO FASTSKIN ELITE MIRROR

SPEEDO FASTSKIN ELITE MIRROR

52.9549.95

1 op voorraad

De mooi gestroomlijnde Speedo Fastskin Elite Mirror is op dit moment 1 van de favoriete zwembrillen. Niet alleen de topzwemmers maar ook onze Personal Swimming trainers zijn erg enthousiast over deze bril. Hij zit lekker, sluit goed aan en geeft een perfect beeld onder water!

Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Beschrijving

Speedo Fastskin Elite Mirror

De Fastskin Elite heeft comfortabele zachte randen waardoor je minder last krijgt van rode kringen rondom de ogen. Door de hydrodynamische vorm van de glazen sluit de bril goed aan op het gezicht. Hierdoor komt erg geen water in de bril ook niet bij bijvoorbeeld starten of keren. 

180º zichtveld

De glazen van de zwembril zijn voorzien van een spiegelende coating zodat ongewenst licht gereflecteerd wordt en je niet hindert. Dit maakt de Fastskin Elite Mirror ook goed geschikt voor zwemmen in de openlucht. Daarnaast zijn de glazen rond afgewerkt met de 3D Goggle Seal. Het 180º zichtveld maakt het mogelijk om onderwater opzij te kijken, waardoor je bijvoorbeeld tijdens een wedstrijd je concurrenten veel beter in de gaten kan houden. 

IQ Fast Strap systeem

De zwembril wordt geleverd met 3 verschillende neusbruggen, waardoor hij passend te maken is voor ieder gezicht. Met het IQ Fast Strap systeem verstel je het bandje van de bril erg snel. Op de strap staan centimeters aangegeven, makkelijk zo weet je altijd precies hoe strak je de hoofdband af moet stellen.

Door de goed aansluitende pasvorm en het UV-filter is deze bril ook zeer geschikt voor triathlon wedstrijden. De kleinere glazen voorkomen dat de bril wordt afgestoten tijdens bijvoorbeeld een hectische start.

 

 

Extra informatie

Kleur

Oranje

Product details

• Zwembril geschikt voor training en wedstrijden zowel binnen- als buiten
• Met Uv-filter
• Met antifog-coating om condens tegen te gaan

Materiaal

Lens: Cellulose Propionate
Afdichting: ThermoPlastic Rubber
Frame: Polypropylene
Hoofdband: Silicone

Meegeleverd

1 x Speedo Fastskin Elite Mirror
3 x Verwisselbare neusbruggen: small, medium en large

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2-4 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres.

  • De verzendkosten bedragen € 3,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €100,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de
artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Titel

Ga naar de bovenkant