SPEEDO EQUIPMENT MESH BAG

13.95

Is je sporttas niet groot genoeg voor al je zwemmaterialen? Deze ruime Speedo Equipment Mesh Bag is ideaal voor het opbergen van je trainingsmaterialen.

Beschrijving

Speedo Equipment Mesh Bag

De eenvoudig Mesh Bag is vervaardigd uit gaas stof, dit zorgt voor goede ventilatie waardoor je spullen snel opdrogen. Door je zwemmaterialen in de Mesh Bag op te bergen blijft de inhoud van je sportas droog en fris.

Extra informatie

Kleur

Blauw, Navy, Zwart

Product details

• 35 liter

Materiaal

100% polyester

Meegeleverd

1 x Speedo Equipment Mesh Bag

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 4-7 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres. 

  • De verzendkosten bedragen € 5,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €150,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Titel

Ga naar de bovenkant