Home-Trainingsmateriaal-SPEEDO BIOFUSE FINGER PADDLE

SPEEDO BIOFUSE FINGER PADDLE

17.95

Uitverkocht

De Speedo Biofuse Finger Paddle helpt bij het verbeteren van de zwemtechniek. Het kleinere oppervlak ten opzichte van de Power Paddel maakt het een ideaal instapmodel. Daarnaast geeft het de gevorderde zwemmer net die extra focus op de armtechniek.

Uitverkocht

Beschrijving

Speedo Biofuse Finger Paddle

Doordat de Biofuse Finger paddel tot de helft van de hand rijkt, geeft deze onder water een andere druk op de hand. Juist op die manier wordt de focus gelegd op de moeil­ijke elementen van de doorhaal. De insteek, maar ook de hoge elleboog en het uitduwen worden op een veel betere manier ervaren. Het verbeteren van het zo genaamde “watergevoel” zorgt voor een efficiëntere zwemslag.

Met het verstelbare elastiek zijn de paddels goed passend te maken. De Ergonomische vorm van de paddel zorgt voor betere grip en minder vermoeide handen.

Personal Swimming Tip:

Wij raden beginnende zwemmers aan te kiezen voor de Biofuse Finger Paddle. Wanneer er te vroeg word gekozen voor een grote paddel kan dit lijden tot blessures. Het kleinere oppervlak ten opzichte van de power paddel maakt het zwemmen minder zwaar en blessuregevoelig.

Extra informatie

Kleur

Zwart

Product details

Ideaal trainingshulpmiddel voor:
• het verbeteren van de zwemtechniek
• versterken van de armslag

Materiaal

Paddel: Polypropylene en ThermoPlastic Rubber
Strap: Silicone

Meegeleverd

2 x Speedo Biofuse Finger Paddle
4 x Strap

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2-4 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres.

  • De verzendkosten bedragen € 3,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €100,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de
artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Titel

Ga naar de bovenkant