SPEEDO BIOFUSE FIN

44.95

Deze Speedo Biofuse Fins zijn speciaal ontworpen om extra snelheid te kunnen maken tijdens het zwemmen en de beentechniek te verbeteren. Daarnaast train je de kracht in de benen, je uithoudingsvermogen en flexibiliteit in de enkels. De zoomers zijn gemaakt van siliconen en bieden mede door de open tenen een comfortabele pasvorm.

Beschrijving

Speedo Biofuse Fin

De Speedo Biofuse Fins zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde zwemmers. De zoomers helpen zwemmers om de borstcrawl, rugslag of vlinderslag goed aan te leren. Door de extra voorstuwing vanuit de beenslag gaat bijvoorbeeld de doorhaal beter en de ademhaling makkelijker. Er kan met zoomers beter worden gelet op de zwemtechniek dan wanneer je zonder zoomers zwemt. De gevorderde zwemmer kan met de zoomers meer en moeilijkere techniekoefeningen doen. Hierdoor wordt de slag nóg beter. Veel topzwemmers zwemmen in de training met zoomers om perfectie in de slag te vinden.

Personal Swimming Tip:

Om de vlinderslag te leren zijn de Speedo Biofuse Fins een zeer waardevolle toevoeging. De zoomers kunnen in de beginfase van het leren van de slag het verschil maken. Met zoomers kun je meer vlinderslag meters maken dan zonder, waardoor je de techniek veel snel beheerst. Ook zijn zoomers uitermate geschikt om de onderwaterfase van verschillende slagen aan te leren en te verbeteren.

Voor triatleten zijn de Speedo Biofuse Fins ook een goed trainingsmiddel. Met zoomers kun je namelijk gemakkelijker lange stukken borstcrawl zwemmen. Waardoor de schouders en de armen wennen aan veel meters maken en de beenslag soepeler wordt.

Extra informatie

Kleur

Blauw, Oranje

Maat Zoomers

35-36, 37-38, 39-41, 42-43, 44-46, 47-48

Product details

Ideaal trainingshulpmiddel voor:
• het verbeteren van de zwemtechniek
• versterken van de beenslag

Materiaal

Silicone

Meegeleverd

2 x Speedo Biofuse Fin

Techniekoefening bij dit product

De zoomers kun je natuurlijk gebruiken tijdens het zwemmen van verschillende slagen of benen met plank. Het is echter ook een handig attribuut om er verschillende oefeningen mee te doen die je zwemtechniek zullen verbeteren. Bijvoorbeeld de 2-2-4 Drill.

2-2-4 Drill

Trek de zoomers aan en start met een goede afzet en stroomlijn van de muur. Zwem borstcrawl benen met beide armen gestrekt voor je en de handen op elkaar. Kijk schuin naar de bodem. Maak vervolgens 2 armslagen met alleen je linkerarm. Vervolgens maak je 2 armslagen met alleen je rechterarm. Hierna maak je vier ‘normale’ zwemslagen waarbij je extra benen gaat zwemmen. Zorg voor een zo hoog mogelijke ligging op het water en je mag elke armslag ademhalen. Wanneer je 2x links, 2x rechts en 4 normale slagen hebt gemaakt, start je opnieuw met de oefening net zolang totdat je aan de overkant bent.

De zoomers zorgen ervoor ervoor dat je de techniekoefening met meer rust en controle kunt uitvoeren. Het voordeel van steeds maar met één arm zwemmen is dat je maar op één arm hoeft te letten. Het is namelijk moeilijk om aan heel veel techniek elementen tegelijk te denken. 

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 4-7 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres. 

  • De verzendkosten bedragen € 5,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €150,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Ga naar de bovenkant