SPEEDO AQUAPULSE PRO MIRROR

34.95

7 op voorraad

De Aquapulse Pro Mirror is een ideale zwembril voor het zwemmen in buiten water. 

De grote mirror glazen beschermen je ogen tegen het felle zonlicht en de schittering op het water. De Aquapulse Pro Mirror is het vernieuwde broertje van de Aquapulse Max 2 Mirror. Waarbij in het vernieuwde ontwerp met o.a. de verlenging van de lensboog en de bevestiging van het elastiek zorgen voor meer stabiliteit en een comfortabelere fit. 

Verkrijgbaar in zwart of wit.

Beschrijving

Speedo Aquapulse Pro Mirror

De zwembril heeft een speciaal ontworpen hydrodynamische pasvorm, deze zorgt ervoor dat hij comfortabel zit en perfect aansluit op het gezicht. De brede lenzen bieden maximaal zicht, terwijl de anti-condens glazen voor helderheid onder water zorgen. Daarnaast zijn de Mirror glazen van de zwembril voorzien van een spiegelende coating zodat ongewenst licht gereflecteerd wordt en je niet hindert. Door de grotere glazen en het frameloze profiel kunnen zwemmers de Aquapulse Pro Mirror als comfortabeler ervaren.

IQ Fast Strap systeem

Met het IQ Fast Strap systeem verstel je het bandje van de bril erg snel. Op het elastiek staan centimeters aangegeven. Makkelijk, zo weet je altijd precies hoe strak je de hoofdband af moet stellen.

 

 

Extra informatie

Kleur

Wit, Zwart

Product details

• Zwembril geschikt voor binnen training en wedstrijden
• Met Uv-filter
• Met antifog-coating om condens tegen te gaan

Materiaal

Lens: Cellulose Propionate
Afdichting: ThermoPlastic Rubber
Frame: Polypropylene
Hoofdband: Silicone

Meegeleverd

1 x Speedo Aquapulse Pro Mirror

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 4-7 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres. 

  • De verzendkosten bedragen € 5,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €150,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Titel

Ga naar de bovenkant