Home-Personal Training-SmartPaddle Analyse

SmartPaddle Analyse

149.95129.95

Water op de juiste manier verplaatsen tijdens de doorhaal van de armslag is één van de meest moeilijke onderdelen in de zwemsport. Met onze nieuwe SmartPaddle Analyse wordt direct duidelijk welk traject je hand onder water aflegt en waar jouw verbeterpunten liggen. Hierdoor kun je gericht werken aan je doorhaal!

Highlights:

  • 1 uur analyse met de SmartPaddle
  • Ga direct aan de slag met focuspunten
  • Documentatie en video’s achteraf

Na aanschaf van de SmartPaddle Analyse nemen we contact met je op om een datum in te plannen!

Artikelnummer: SMARTPADDLE-ANALYSE Categorie:

Beschrijving

Elke dag ben je als zwemmer bezig met het verbeteren van je zwemtechniek. “Techniek is de basis” wordt door onze coaches vaak geroepen. De combinatie van een goede horizontale ligging en druk op het water naar achteren zorgt voor een efficiënte en soepele slag.

INZICHT IN DRUK

De SmartPaddle Analyse helpt je inzicht te krijgen in de baan die je hand onder water aflegt. De SmartPaddle is een innovatieve zwemgadget die tijdens het zwemmen verschillende gegevens verzamelt. Direct na het zwemmen zie je in duidelijke grafieken onder andere waar je druk verliest, waar je naar achteren drukt en hoe snel je dit doet.

De combinatie van data van de SmartPaddle en het oog van onze coaches is de ultieme manier om te werken aan jouw zwemslag.

DE SMARTPADDLE ANALYSE

Een standaard SmartPaddle analyse duurt een uur en begint met een uitleg over de werking van het apparaat. Na een korte warming-up krijg je de paddles aan en zwem je honderd meter rustig en honderd meter hard. Hierna kan direct de druk van de slag bekeken en geanalyseerd worden.

Na deze analyse ga je terug het water in, om met de opgedane kennis over jouw zwemslag aan de slag te gaan. Met verschillende opdrachten en techniekoefeningen dagen we je uit om je doorhaal te verbeteren. Er is uiteraard ook de mogelijkheid om een tweede keer te zwemmen met de paddles, om te kijken of je de aanpassing al kunt maken.

Na afloop van de training krijg je een document met techniekoefeningen en verbeterpunten toegestuurd. Daarnaast ontvang je een link naar een website met de gemeten gegevens.

Extra informatie

Voorkeur dag/tijdstip:

Maandagochtend, Maandagavond, Dinsdagochtend, Dinsdagavond, Woensdagochtend, Donderdagochtend, Vrijdagochtend, Zaterdagochtend

Titel

Ga naar de bovenkant