Home-Personal Training-SMALL GROUP TRAINING

SMALL GROUP TRAINING

35.00

Met de Small Group Training oefen je de zwemtechniek of je conditie met een eigen groep vrienden, kennissen of familie. Alle onderwerpen kunnen aan bod komen: leer borstcrawl zwemmen of oefen het keerpunt. Ga aan de slag met een andere slag of werk aan je conditie. Je bepaalt zelf wanneer je traint in onze handige online agenda.

Highlights

  • Train met je eigen groep familie, kennissen of vrienden
  • Een Olympisch topzwemmer als coach
  • Plan je trainingen zelf in met je credits
  • Ga aan de slag met je techniek of conditie
  • Betaal als Team en ontvang 5% korting op de totaalprijs!

Artikelnummer: SGT Categorie:

Beschrijving

Ga aan de slag met een eigen trainingsgroep! Werk samen met één van onze Personal Swimming trainers aan jullie techniek of de conditie. Ben je bijvoorbeeld met een groep vrienden of collega’s in voorbereiding op een triatlon of openwater zwemwedstrijd? Dan is dit echt iets voor jullie.

Lees meer over Small Group Training

Extra informatie

Betaling:

Als team, Per persoon

Aantal personen:

3 personen, 4 personen, 5 personen, 6 personen, 7 personen, 8 personen

Aantal trainingen:

1 training, 3 trainingen, 6 trainingen, 10 trainingen

Credits

De persoon die de bestelling doet krijgt het aantal trainingen als credits op zijn of haar account. Met deze credits kun je zelf je trainingen inboeken in de handige online agenda.

Betaling

Je kunt de Small Group Training per team of per persoon betalen. Als je het bedrag als team afrekent krijg je 5% korting op de totaalprijs.

Betaling per persoon

Nadat de volledige groep het Small Group Training pakket heeft besteld, wordt de aanvoerder van het team gekozen. Deze zwemmer krijgt de credits op zijn account waarmee de trainingen zijn in te boeken. Bedenk met je groep een mooie team naam (we hebben al mooie teams langs zien komen) en voeg deze toe bij de opmerkingen tijdens de bestelling. Zo weten wij dat jullie bij elkaar horen!

Titel

Ga naar de bovenkant