REVIVEX® WETSUIT + DRYSUIT SHAMPOO

7.50

Door zo nu en dan je wetsuit te wassen met de Revivex® Wetsuit + Drysuit shampoo verleng je de levensduur van je wetsuit. En ruik deze vooral weer lekker!

De shampoo zit in een handig sachet van 15ml en is verkrijgbaar per 3, 6 of 10 stuks. Bij 6 sachets krijg je 1 sachet gratis, bij 10 stuks krijg je 2 sachets gratis.

 

Beschrijving

Revivex® Wetsuit + Drysuit shampoo

Iedere buitenwater zwemmer kent de geur van een wetsuit. Ja, het ruikt lekker omdat je gelijk moet denken aan die mooie zwemtochtjes. Maar de typische wetsuit lucht komt eigenlijk van transpiratie, minder fris buitenwater en bacteriën. Ook als je af en toe in de zee of in een zwembad met je wetsuit zwemt, wil je graag de zoutophopingen en het chloor uit het pakken wassen. Door zo nu en dan je pak te wassen met de Revivex® Wetsuit + Drysuit shampoo verleng je de levensduur van je wetsuit. En ruik deze vooral weer lekker! De shampoo zit in een handig 15ml sachet.

Extra informatie

Product details

• Sachet van 15 ml
• Verlengt de levensduur van je wetsuit

Aantal stuks

3, 6 + 1 gratis, 10 + 2 gratis

Maattabel

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2-4 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres.

  • De verzendkosten bedragen € 3,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €100,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de
artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Ga naar de bovenkant