ONLINE VIDEO ANALYSE

49.95

Stuur je gemaakte video’s (maximaal 6 video’s, liefst boven en onderwaterbeelden van één zwemslag) naar ons toe, zodat wij een uitgebreide analyse voor je kunnen maken. Je ontvangt een persoonlijke video en een techniekdocument met daarin tips, focuspunten en techniekoefeningen om zelfstandig mee aan de slag te gaan.

Artikelnummer: online-video-analyse Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

GERICHT AAN DE SLAG

Video’s opnemen, terugkijken en analyseren wordt in elke sport gedaan. Zeker zwemmers kijken veel beelden van hun trainingen en wedstrijden terug. Dit doen ze altijd met de vraag: wat kan er beter? Door jouw eigen beelden terug te zien en feedback te krijgen op je techniek kun je gericht aan de slag met techniekoefeningen en aandachtspunten. Op deze manier geef je jouw zwemtechniek een upgrade.

Voor de Online Video Analyse verwachten we van je dat je zelf videobeelden gaat maken. Deze stuur je naar ons toe, waarna wij ze zullen bekijken en analyseren.

Daarnaast horen we graag van jou wat voor type zwemmer jij bent en wat je doelstellingen zijn. Dit zorgt ervoor dat wij een betere inschatting kunnen maken van de nuttige oefeningen en tips. Zwem je open water of ben je wedstrijdzwemmer? Begin je net met de borstcrawl of wil je onder de 15 minuten op 1500 meter? Dit is allemaal nuttige informatie waar wij ons advies op kunnen afstemmen.

VIDEO EN TECHNIEKDOCUMENT

Je ontvangt een persoonlijke video en techniekdocument waarin we duidelijk uitleggen waar jouw verbeterpunten liggen en welke techniekoefeningen jou het meeste gaan helpen. In dit document staan alle tips, verbeterpunten en oefeningen duidelijk omschreven. Zo kun je zelfstandig aan de slag om je zwemtechniek te verbeteren.

GOED OM TE WETEN

  • We streven er naar om binnen 10 werkdagen de Analyse te verwerken. We nemen contact met je op als de Analyse iets langer duurt.
  • Je mag maximaal 6 video’s aanleveren van één zwemslag (we ontvangen graag zowel onder- als boven waterbeelden). Neem contact op als je een analyse wilt van meerdere slagen.
  • De video’s kun je sturen via WeTransfer of Dropbox.
  • We verwijderen de video’s binnen 6 maanden na ontvangst, tenzij er een tweede Analyse volgt of jij aangeeft dat dit niet hoeft.

Titel

Ga naar de bovenkant