KILOMETERPAKKET

143.75129.95

Profiteer van het pakketvoordeel! Doe je mee aan onze kilometercursus of ben je in training voor een buitenwater wedstrijd? Met deze zwemmaterialen heb je een zeer complete set om in het zwembad hard te trainen, je techniek te verbeteren en je arm en beenslag te versterken. Daarnaast duik je veilig het buitenwater in met de boei. Het Kilometer Pakket bestaat uit een Speedo Kick Board, Elite Pullbuoy, Biofuse Fin, Open Water Swim Visibility Buoy Zwemboei en BECO Paddles .

Op deze set geldt een langere levertijd van maximaal 7 werkdagen.

Beschrijving

Kilometerpakket

Speedo Kick Board
Het Speedo Kick Board is speciaal ontworpen om de beentechniek te verbeteren. Met het Speedo Kick Board oftewel de plank kun je je tijdens de training puur focussen op je benen. Want een goede krachtige been techniek zorgt voor een juiste gestroomlijnde positie in het water. Lees meer over het Speedo Kick Board.

Speedo Elite Pullbuoy
Voor het verbeteren van je armtechniek is er de Elite Pullbuoy ook wel beendrijver genoemd. Deze beendrijver zorgt ervoor dat de benen makkelijker blijven drijven en je een goede horizontale positie in het water behoudt. Lees meer over de Speedo Elite Pullbuoy.

Speedo Biofuse Fins
De Speedo Biofuse Fins zijn speciaal ontworpen om extra snelheid te kunnen maken tijdens het zwemmen en de beentechniek en kracht te verbeteren. Ze zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde zwemmers. Er kan met zoomers beter worden gelet op de zwemtechniek dan wanneer je zonder zoomers zwemt. Lees meer over de Speedo Biofuse Fins.

BECO Paddles
Voor het verbeteren van je armtechniek zijn er de Beco Paddles. Door met paddels te zwemmen wordt niet alleen de armslag sterker, maar krijg je wanneer je met paddels zwemt veel feedback over de positie van de hand in het water. Ook is het een goed hulpmiddel om de slaglengte te verbeteren. Lees meer over de BECO Paddles.

Speedo Zwemboei
Deze opvallend oranje saverswimmer oftewel zwemboei zorgt ervoor dat je beter zichtbaar bent tijdens het zwemmer in buitenwater. Daarnaast stop je veilig en droog al je spullen zoals handdoek, kleding, telefoon, autosleutels in een ruime drybag van de Open Water Swim Visibility Buoy van Speedo. En duik je onbezorgd het water in! Lees meer over de Speedo zwemboei.

Personal Swimming tip

Paddles: Wij raden paddles aan voor de gevorderde zwemmer. Wanneer paddles op een verkeerde manier worden gebruikt kan dit in sommige gevallen lijden tot blessures. Tijdens onze conditietrainingen maken we gebruik van paddles maat S en maat M.

 

Extra informatie

Maat Zoomers & Paddles

zoomers 37-38 + paddles S, zoomers 37-38 + paddles M, zoomers 37-38 + paddles L, zoomers 39-41 + paddles S, zoomers 39-41 + paddles L, zoomers 39-41 + paddles M, zoomers 42-43 + paddles S, zoomers 42-43 + paddles L, zoomers 42-43 + paddles M, zoomers 44-46 + paddles M, zoomers 44-46 + paddles L, zoomers 47-48 + paddles M, zoomers 47-48 + paddles L

Kleur

Multi

Materiaal

Biofuse Fin: Silicone
Power Paddel: Polypropylene en ThermoPlastic Rubber
Paddle Strap: Silicone
Kickboard en Pullbuoy: Ethyleen Vinyl Acetaat
Personal Swimming Zwemboei: Nylon met PVC coating

Meegeleverd

2 x Speedo Biofuse Fin
2 x Speedo Power Paddle, 1 x Strap
1 x Speedo Kickboard
1 x Speedo Pullbuoy
1 x Personal Swimming Zwemboei

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 4-7 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres. 

  • De verzendkosten bedragen € 5,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €150,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Ga naar de bovenkant