HUUR EEN BASISPAKKET BORSTCRAWLCURSUS SHORT EDITION

4.00

SPECIALE CURSUS AANBIEDING!

Tijdens de cursus heb je een Basispakket nodig bestaande uit een Plank en Beendrijver. Deze gebruiken we bij verschillende oefeningen om de borstcrawltechniek te verbeteren. Huur een Basispakket tijdens de cursus voor €4,-. Wij zorgen ervoor dat er elke les een set voor je klaar ligt zodat je deze niet mee hoeft te nemen naar het zwembad. Of maak gebruik van de speciale cursusaanbieding en ontvangt voor €34,95 een Speedo Plank en Beendrijver.

Het Speedo Kick Board oftewel de plank is speciaal ontworpen om de beentechniek te verbeteren. Voor het verbeteren van je armtechniek is er de Elite Pullbuoy ook wel beendrijver genoemd. Deze 2 zwemmaterialen mogen eigenlijk niet ontbreken in je basis zwemset.

Beschrijving

Huur een Basispakket

Met het Speedo Kick Board oftewel de plank kun je je tijdens de training puur focussen op je benen. Want een goede krachtige been techniek zorgt voor een juiste gestroomlijnde positie in het water.

De Speedo Elite Pullbuoy oftewel de beendrijver zorgt ervoor dat de benen makkelijker blijven drijven en je een goede horizontale positie in het water behoudt.

Deze twee basis materialen worden veel gebruikt tijdens de activiteiten van Personal Swimming.

 

Extra informatie

Kleur

Zwart

Product details

Ideaal trainingshulpmiddel voor:
• het verbeteren van de zwemtechniek
• versterken van de core
• versterken van de arm- en beenslag

Materiaal

Ethyleen Vinyl Acetaat

Periode

Borstcrawl Introductielessen (2 weken), 8 weekse Borstcrawlcursus, Borstcrawlcursus Short Edition (4 weken)

Techniekoefening bij dit product

De zwemplank kun je natuurlijk gebruiken voor het verbeteren en versterken van je beenslag. Het is echter ook een handig attribuut om er verschillende oefeningen mee te doen die je zwemtechniek zullen verbeteren. Zoals bijvoorbeeld de Single-Arm-Drill.

Single-Arm-Drill:

Start met een afzet van de muur, waarbij de handen de achterkant van de zwemplank vasthouden. Zwem vervolgens een volledige baan borstcrawl, waarbij je slechts één arm gebruikt. De andere arm blijft gestrekt vóór. Je hoeft je nu slechts op één arm te concentreren, waarbij de focus ligt op de doorhaal (zo veel mogelijk water ‘pakken’) en zowel de ontspannen overhaal. Zorg er wel voor dat je – terwijl je doorhaalt – al begint met het inzetten van de lichaamsrotatie. Je mag bij elke of om de armslag ademhalen. Wissel de terug baan van arm en herhaal dit een aantal keer. Bekijk hieronder de techniekoefening:

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2-4 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres.

  • De verzendkosten bedragen € 3,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €100,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de
artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Ga naar de bovenkant