EASY BORSTCRAWLPAKKET SPEEDO SNORKEL & ZOOMERS

82.9078.95

Profiteer van het pakketvoordeel! Deze set bestaat uit het Speedo Centre Snorkel en de Speedo Biofuse Fins ook wel zoomers genoemd. Dit Easy Borstcrawlpakket is speciaal samengesteld voor beginnende borstcrawl zwemmers. Door het gebruik van een snorkel in combinatie met de zoomers kan er goed worden gefocust op de techniek van de slag. 

De hoofddraai beweging van de ademhaling is één van de moeilijkere elementen van de borstcrawl slag. Door dit element weg te nemen uit de techniek kan er meer de focus worden gelegd op de andere techniekelementen. Het voordeel is dat bij een verbetering van bijvoorbeeld de doorhaal, de rotatie en de ligging de ademhaling uiteindelijk (ook zonder snorkel) zal verbeteren. Door de extra voorstuwing vanuit de beenslag met de zoomers gaat ook de doorhaal beter en de rotatie makkelijker.

Beschrijving

Easy Borstcrawlpakket Speedo Snorkel en Zoomers

De Speedo Centre Snorkel is speciaal ontworpen om tijdens het borstcrawl zwemmen makkelijker adem te halen. Doordat de snorkel met een elastiek op het voorhoofd vastzit, blijft deze tijdens de slag goed zitten. Wanneer de zwemslag doormiddel van de Speedo Centre Snorkel niet meer wordt onderbroken door de ademhaling, kan de focus meer worden gelegd op de techniek. Zo kan er bijvoorbeeld goed worden gelet op de insteek en het neerzetten van de hoge elleboog. Maar ook de rotatie van de borstcrawl zal beter worden ervaren.

De Speedo Biofuse Fins oftwel zoomers zijn speciaal ontworpen om extra snelheid te kunnen maken tijdens het zwemmen en de beentechniek te verbeteren. Daarnaast train je de kracht in de benen, je uithoudingsvermogen en flexibiliteit in de enkels. De zoomers helpen zwemmers om de borstcrawl, rugslag of vlinderslag goed aan te leren. Door de extra voorstuwing vanuit de beenslag gaat bijvoorbeeld de doorhaal beter en de ademhaling makkelijker. Er kan met zoomers beter worden gelet op de zwemtechniek dan wanneer je zonder zoomers zwemt. De Speedo Biofuse Fins zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde zwemmers.

Het trainen van de beenslag is een heel goed conditie element in een zwemtraining.

 

Extra informatie

Kleur

Multi

Maat Zoomers

37-38, 39-41, 42-43, 44-46, 47-48

Product details

Ideaal trainingshulpmiddel voor:
• het verbeteren van de zwemtechniek
• versterken van de core
• versterken van de beenslag
• makkelijke ademhaling tijdens het zwemmen
• de beginnende borstcrawl zwemmer

Materiaal

Snorkel strap: Silicone
Snorkel mondstuk: Silicone
Biofuse Fin: Silicone

Meegeleverd

1 x Speedo Centre Snorkel
1 x Speedo Biofuse Fin

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 4-7 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres. 

  • De verzendkosten bedragen € 5,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €150,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Titel

Ga naar de bovenkant