Drylands Training Pack 1

4.95

Je zwemmen verbeteren, ook als je niet in het zwembad bent? Dat kan! Met ons Drylands Training Pack kun je ook thuis aan de slag met het verbeteren van je mobiliteit, flexibiliteit en stabiliteit.

Het pakket bevat vier trainingen met verschillende oefeningen. Via de Youtube afspeellijst, waarvan je de link ontvangt in je e-mail, kun je alle oefeningen van tevoren bekijken en kun je vervolgens zelf beginnen met de training. Je ontvangt de bestanden direct in PDF formaat in je inbox en Personal Swimming Account, dus je kunt gelijk aan de slag!

Artikelnummer: trainingpack-dry1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

In veel zwembaden gaat om 6.30 het banenzwemmen open. Het overgrote deel van de zwemmers plonst een paar minuten later het water in, om banen te zwemmen totdat het tijd is om te gaan douchen. Geen variatie, geen tempo wisselingen en geen verschillende slagen.

Met de Training Packs van Personal Swimming krijg je de mogelijkheid om met professionele schema’s te trainen, aangepast op jouw niveau. We motiveren je met nieuwe oefeningen, uitdagende opdrachten en inspirerende tips.

Titel

Ga naar de bovenkant