Home-Group Training-Conditie Training-Conditie Training Woensdag 21.15

Conditie Training Woensdag 21.15

36.95 – maand voor 12 maanden

Uitverkocht

De Conditie Training van Personal Swimming is een uitdagende en afwisselende manier om te werken aan je conditie en techniek. Gedurende het hele jaar word je gecoacht door onze toptrainers in alle aspecten van het zwemmen. Kies uit het Gouden pakket van 42 trainingen, het Zilveren pakket van 30 trainingen of het Bronzen pakket van 16 trainingen.

Highlights

  • Elke woensdagavond van 21.15 – 22.15 uur.
  • Startend vanaf 4 september 2019.
  • Optie om maandelijks te betalen voor het pakket Goud en Zilver.
  • Wekelijkse Club Mailing met een extra Conditie Training, gratis bij het Gouden pakket.
  • Mogelijkheid om tot 5 trainingen in te halen of te verplaatsen.
Leeg maken

Artikelnummer: CT-P1-1920-WOE-2115 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De wekelijkse Conditie Training van Personal Swimming is een uitdagende en afwisselende manier om te werken aan je conditie en techniek. Gedurende het hele jaar word je gecoacht door onze topzwemmers in alle aspecten van het zwemmen. Zo worden alle zwemslagen behandeld en wordt het keerpunt geoefend. Als uitbreiding kun je aangemeld worden voor onze wekelijkse Club Mailing. Het seizoen begint op 2 september 2019 en loopt tot en met 4 juli 2020. Je traint elke woensdagavond van 21.15 tot 22.15 uur.

Extra informatie

Conditie Pakket

Goud 42 trainingen, Zilver 30 trainingen, Brons 16 trainingen

Club Mailing

Ja, graag, Nee, bedankt

Betalen

Eenmalig, Maandelijks

Conditie Pakketten

Credits

De pakketten zijn dit jaar weer iets anders dan voorgaande seizoenen, want we maken gebruik van een nieuw systeem op basis van credits. Op basis van het aangeschafte pakket krijg je een aantal extra credits toegekend aan je account. Met deze credits kun je extra zwemmen of een gemiste training inhalen.

Dus ga je drie weken op vakantie, heb je een bruiloft en ben je een keer ziek? Dan kun je de trainingen inhalen. Heb je tijdens je abonnement geen training gemist? Dan kun je dus extra trainen. Dit kan tijdens extra plekken in de Conditie Training of tijdens de Lange Afstand Training op maandagavond en zaterdagochtend.

Anders dan vorig jaar is dus dat je niet meer elke training in je account zal zien staan, en dus ook geen e-mail meer krijgt voorafgaand aan je training. Het is niet meer nodig om de datum van je training 24 uur van tevoren om te boeken. Toch laten weten dat je niet kunt? Stuur ons dan een berichtje of e-mail.

Gouden Pakket: 5x extra trainen of inhalen

Het gouden pakket is het jaar abonnement. Met dit abonnement kun je 42 keer trainen in de periode van 2 september 2019 tot en met 4 juli 2020. Bij het gouden pakket heb je bovendien de mogelijkheid om de Club Mailing gratis te ontvangen.

Zilveren Pakket: 2x extra trainen of inhalen 

Het zilveren pakket is het pakket voor grofweg 8 maanden. Met dit abonnement kun je 30 keer trainen in de periode van 2 september 2019 tot en met 11 april 2020. Je hebt de mogelijkheid om de Conditie Mailing te ontvangen voor €1 per maand.

Bronzen Pakket: 1x extra trainen of inhalen

Het zilveren pakket is het pakket voor grofweg 4 maanden. Met dit abonnement kun je 16 keer trainen in de periode van 2 september tot en met 21 december 2019. Je hebt de mogelijkheid om de Conditie Mailing te ontvangen voor €1 per maand.

Conditie Mailing

De Conditie Mailing is een wekelijkse mailing met informatie over zwemmen. Er worden techniek-oefeningen uitgelegd en je krijgt een conditieprogramma meegestuurd. Met deze nieuwsbrief kun je zelf aan de slag met het verbeteren van je zwemslag en conditie! Bij het gouden pakket is de Conditie Mailing gratis, zilver en brons betalen €1 per maand extra.

Betaling

Anders dan andere jaren is er nu de mogelijkheid om het cursusbedrag gespreid te betalen. Uiteraard kun je ook nog steeds in één keer betalen. Abonnementen die je bij Personal Swimming aanschaft worden niet automatisch verlengd.

Conditie Training Goud

Mogelijkheden tot betaling: eenmalig of maandelijks.

Het maandelijkse abonnement wordt elke maand gedurende 12 maanden afgeschreven van je rekening. Dit abonnement is niet tussentijds opzegbaar en wordt niet automatisch verlengd.

Conditie Training Zilver

Mogelijkheden tot betaling: eenmalig of maandelijks.

Het maandelijkse abonnement wordt elke maand gedurende 8 maanden afgeschreven van je rekening. Dit abonnement is niet tussentijds opzegbaar en wordt niet automatisch verlengd.

Conditie Training Brons

Mogelijkheden tot betaling: eenmalig.