CONDITIEPAKKET

98.8088.95

Profiteer van het pakketvoordeel! Met deze zwemmaterialen heb je een zeer complete set om alle techniek oefeningen uit te kunnen voeren. Het Conditie Pakket bestaat uit een Speedo Kick Board, Elite Pullbuoy, Biofuse Fin en Paddles van het merk BECO.

Op deze set geldt een langere levertijd van maximaal 7 werkdagen.

Beschrijving

Speedo Kick Board
Het Speedo Kick Board is speciaal ontworpen om de beentechniek te verbeteren. Met het Speedo Kick Board oftewel de plank kun je je tijdens de training puur focussen op je benen. Want een goede krachtige been techniek zorgt voor een juiste gestroomlijnde positie in het water.

Speedo Elite Pullbuoy
Voor het verbeteren van je armtechniek is er de Elite Pullbuoy ook wel beendrijver genoemd. Deze beendrijver zorgt ervoor dat de benen makkelijker blijven drijven en je een goede horizontale positie in het water behoudt.

Speedo Biofuse Fins
De Speedo Biofuse Fins zijn speciaal ontworpen om extra snelheid te kunnen maken tijdens het zwemmen en de beentechniek en kracht te verbeteren. Ze zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde zwemmers. Er kan met zoomers beter worden gelet op de zwemtechniek dan wanneer je zonder zoomers zwemt.

BECO Paddles
Voor het verbeteren van je armtechniek zijn er de Beco Paddles. Door met paddels te zwemmen wordt niet alleen de armslag sterker, maar krijg je wanneer je met paddels zwemt veel feedback over de positie van de hand in het water. Ook is het een goed hulpmiddel om de slaglengte te verbeteren.

Personal Swimming Tip:

Wij raden deze paddles aan voor de gevorderde zwemmer. Wanneer paddles op een verkeerde manier worden gebruikt kan dit in sommige gevallen lijden tot blessures.

 

Extra informatie

Maat Zoomers & Paddles

zoomers 37-38 + paddles S, zoomers 37-38 + paddles M, zoomers 37-38 + paddles L, zoomers 39-41 + paddles S, zoomers 39-41 + paddles L, zoomers 39-41 + paddles M, zoomers 42-43 + paddles S, zoomers 42-43 + paddles L, zoomers 42-43 + paddles M, zoomers 44-46 + paddles M, zoomers 44-46 + paddles L, zoomers 47-48 + paddles M, zoomers 47-48 + paddles L

Kleur

Blauw, Geel, Oranje, Zwart

Product details

Ideaal trainingshulpmiddel voor:
• het verbeteren van de zwemtechniek
• versterken van de core
• versterken van de arm- en beenslag

Materiaal

Biofuse Fin: Silicone
Power Paddel: Polypropylene en ThermoPlastic Rubber
Strap: Silicone

Meegeleverd

2 x Speedo Biofuse Fin
2 x Speedo Biofuse Power Paddle, 4 x Strap
1 x Speedo Kickboard
1 x Speedo Pullbuoy

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 4-7 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres. 

  • De verzendkosten bedragen € 5,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €150,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Titel

Ga naar de bovenkant