Club Mailing

0.99 / maand voor 12 maanden

Met de Personal Swimming Club Mailing krijg jij een wekelijkse dosis zwem inspiratie direct in je inbox. Elke mailing bevat techniek oefeningen, tips en een focuspunt. Daarnaast kun je aan de slag met een trainingsprogramma.

De Club Mailing wordt specifiek gemaakt voor zwemmers die wekelijks zelfstandig trainen of willen gaan trainen, en die daarbij wel wat extra motivatie en inspiratie kunnen gebruiken. Bekijk hier een voorbeeld van de Club Mailing!

Tip: Om je zwemprogramma mooi droog te houden tijdens de training hebben we een handig herbruikbare waterdichte A4 hoes van Ortlieb.

Verwijder selectie

Artikelnummer: clubmailing Categorie: Tag:

Beschrijving

INHOUD

Met de Personal Swimming Club Mailing inspireren en motiveren we je om iedere week mooie zwemmeters te maken. Elke mailing bevat één of meerdere techniekoefeningen die naast een uitleg ook op youtube te bekijken zijn. Daarnaast ontvang je een zelfstandige zwemtraining met uitleg en focuspunten om je techniek en conditie te verbeteren. Het trainingsprogramma van ongeveer een uur is gemaakt voor twee verschillende niveaus.

Een trainingsprogramma van de Club Mailing bestaat uit een warming-up, een techniekblok, een conditieset en een cooling-down. Afwisselend bestaat het programma uit een duur, midden lange afstand of sprint setjes. Ook worden er uitstapjes gemaakt naar andere zwemslagen, alles met als doel om een completere zwemmer te worden. Hierbij ligt de nadruk op de borstcrawl slag.

Bekijk de blog over hoe je ons conditie programma leest.

 

NIVEAU

De Club Mailing is gemaakt voor zwemmers die minimaal honderd meter borstcrawl achter elkaar kunnen zwemmen.

Heb je een Conditie Training Abonnement? Dan is het niet nodig om je aan te melden voor de Club Mailing deze zit bij het Conditie Abonnement inbegrepen.

Extra informatie

Abonnement

Abonnement voor 12 maanden

Betaling

Maandelijks, Eenmalig

Ga naar de bovenkant