Club Mailing Abonnement

0.99 / maand

Met de Personal Swimming Club Mailing krijg jij een wekelijkse dosis zwem inspiratie direct in je inbox. Elke mailing bevat techniek oefeningen, tips en een focuspunt. Daarnaast kun je aan de slag met een trainingsprogramma.

De Club Mailing wordt specifiek gemaakt voor zwemmers die wekelijks zelfstandig trainen of willen gaan trainen, en die daarbij wel wat extra motivatie en inspiratie kunnen gebruiken. Bekijk hier een voorbeeld van de Club Mailing!

Kies voor een Club Mailing Jaar Abonnement (stopt automatisch na 1 jaar) of het doorlopend abonnement.

Verwijder selectie

Artikelnummer: clubmailing-1 Categorie: Tag:

Beschrijving

INHOUD

Met de Personal Swimming Club Mailing inspireren en motiveren we je om iedere week mooie zwemmeters te maken. Elke mailing bevat één of meerdere techniekoefeningen die naast een uitleg ook op youtube te bekijken zijn. Daarnaast ontvang je een zelfstandige zwemtraining met uitleg en focuspunten om je techniek en conditie te verbeteren. Het trainingsprogramma van ongeveer een uur is gemaakt voor twee verschillende niveaus.

Een trainingsprogramma van de Club Mailing bestaat uit een warming-up, een techniekblok, een conditieset en een cooling-down. Afwisselend bestaat het programma uit een duur, midden lange afstand of sprint setjes. Ook worden er uitstapjes gemaakt naar andere zwemslagen, alles met als doel om een completere zwemmer te worden. Hierbij ligt de nadruk op de borstcrawl slag.

Bekijk de blog over hoe je ons conditie programma leest.

De Club Mailing wordt elke zondag verstuurd, de eerste mailing (met minimaal 2 werkdagen tussen besteldatum en de zondag) ontvang je de zondag na je bestelling!

 

TIP: WATERDICHTE HOES

Om je zelf geprinte zwemprogramma’s mee te nemen naar het zwembad en droog te houden tijdens de training hebben we een handig herbruikbare waterdichte A4 hoes van Ortlieb. Ontvang nu €3,- korting op de hoes in combinatie met een Club Mailing Jaarabonnement.

 

NIVEAU

De Club Mailing is gemaakt voor zwemmers die minimaal honderd meter borstcrawl achter elkaar kunnen zwemmen. Programma’s van de Club Mailing worden uitgewerkt in twee verschillende zwem niveaus. Zwemprogramma’s van niveau 2 zijn ongeveer 300 tot 500m langer per training. Een programma van niveau 1 bestaat gemiddeld uit 1500 tot 2100 meter en een programma voor niveau 2 uit 2000 tot 2500 meter.

Heb je een Conditie Training Abonnement? Dan is het niet nodig om je aan te melden voor de Club Mailing deze zit bij het Conditie Abonnement inbegrepen.

 

 

Extra informatie

Abonnement

Club Mailing Abonnement, Club Mailing Jaar Abonnement, Club Mailing Jaar Abonnement + Waterdichte hoes

Betaling

Maandelijks, Jaarlijks, Eenmalig

Betaling abonnement en opzegtermijn

Kies je voor een doorlopend Club Mailing Abonnement, dan vindt de eerste betaling bij inschrijving plaats door een online Ideal betaling. De betalingen die volgen (maandelijks of jaarlijks afhankelijk van het gekozen abonnement) zullen via SEPA automatische incasso zijn.

Het Club Mailing Abonnement is een abonnement van 12 maanden en wordt jaarlijks automatisch verlengd. Indien het abonnement na een jaar is verlengd voor onbepaalde tijd, is deze op ieder moment opzegbaar met een opzegtermijn van 30 dagen. Het teveel betaalde lidmaatschapsgeld zal voor zover van toepassing worden geretourneerd indien de overeenkomst wordt beëindigd.

Ga naar de bovenkant