Cadeaukaart Personal Swimming

12.50

Deze Cadeaukaart van Personal Swimming kan in de webshop worden besteed aan zwemartikelen of trainingsmaterialen, maar ook voor bijvoorbeeld de Borstcrawlcursus, een reeks privélessen of een Video Analyse.

De Cadeaukaart wordt thuisgestuurd in een mooi cadeauenvelopje of kies voor een leuk pakket, samen met een unieke Personal Swimming badmuts en geschenkverpakking voor €4,95 extra.

Wil je een specifieke cursus, privéles of training cadeau geven? Kijk dan eens naar de Gift Voucher Personal Swimming Activiteit!

Artikelnummer: cadeaubon-ps Categorie:

Beschrijving

Cadeaukaart Personal Swimming

De Personal Swimming Cadeaukaart wordt thuisgestuurd. Op deze waardebon staat de waarde van het cadeau en de code voor in de webshop. Veel plezier geven!

Extra informatie

Waarde

€12.50, €25, €50, €75, €100

Pakket

Cadeaukaart met cadeauenvelop, Cadeaukaart met Personal Swimming Badmuts en geschenkverpakking

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2-4 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres.

  • De verzendkosten bedragen € 3,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €100,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.
Ga naar de bovenkant