Buitenbad Training Pack

5.95

Zwemmen in een buitenbad is heerlijk! Of het nu in de zomer of winter is, in de open lucht in verwarmd helder water zwemmen is geweldig. Met het Buitenbad Training Pack krijg je 5 fijne zwemtrainingen om zelfstandig mee te trainen in je eigen buitenzwembad!

Met onze Training Packs train je met uitdagende en motiverende programma’s. Elk schema wordt duidelijk uitgelegd waarna je de training zelfstandig kunt zwemmen in je eigen zwembad. Je ontvangt de bestanden direct in PDF formaat in je inbox en Personal Swimming Account, dus je kunt gelijk aan de slag!

Het Buitenbad Training Pack is verkrijgbaar voor twee niveau’s. In de trainingen worden regelmatig oefeningen aangehaald. Deze oefeningen kun je bekijken in onze afspeellijst op Youtube.

Artikelnummer: trainingpack-buiten Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

In veel zwembaden gaat om 6.30 het banenzwemmen open. Het overgrote deel van de zwemmers plonst een paar minuten later het water in, om banen te zwemmen totdat het tijd is om te gaan douchen. Geen variatie, geen tempo wisselingen en geen verschillende slagen.

Met de Training Packs van Personal Swimming krijg je de mogelijkheid om met professionele schema’s te zwemmen, aangepast op jouw niveau. We motiveren je met nieuwe oefeningen, uitdagende opdrachten en inspirerende tips.

Extra informatie

Niveau

Niveau 1, Niveau 2

Titel

Ga naar de bovenkant