Buitenbad Training Pack

5.95

Zwemmen in een buitenbad is heerlijk! Of het nu in de zomer of winter is, in de open lucht in verwarmd helder water zwemmen is geweldig. Met het Buitenbad Training Pack krijg je 5 fijne zwemtrainingen om zelfstandig mee te trainen in een buitenzwembad!

De bestanden zijn na aanschaf direct in PDF formaat te downloaden via je Personal Swimming Account, dus je kunt gelijk aan de slag met de trainingen! Optioneel kun je gebruik maken van onze Printservice of een waterdichte hoes aanschaffen.

Het Buitenbad Training Pack is verkrijgbaar voor twee niveau’s. In de trainingen worden regelmatig oefeningen aangehaald. Deze oefeningen kun je bekijken in onze afspeellijst op Youtube.

Artikelnummer: trainingpack-buiten Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Training Packs

In veel zwembaden gaat om 6.30 het banenzwemmen open. Het overgrote deel van de zwemmers plonst een paar minuten later het water in, om banen te zwemmen totdat het tijd is om te gaan douchen. Geen variatie, geen tempo wisselingen en geen verschillende slagen.

Met de Training Packs van Personal Swimming krijg je de mogelijkheid om met professionele schema’s te zwemmen, aangepast op jouw niveau. We motiveren je met nieuwe oefeningen, uitdagende opdrachten en inspirerende tips. Elk schema wordt duidelijk uitgelegd met tekst en video (interactieve pdf met links), waarna je de training zelfstandig kunt zwemmen in je eigen zwembad.

Extra’s:
Wil je graag de schema’s graag op papier? Dat kan voor €1,50 extra! Ontvang de 5 trainingen via de post op A4 formaat, optioneel in combinatie met een handig herbruikbare waterdichte A4 hoes van Ortlieb €18,95. Een fijne hoes om je zwemprogramma’s mee te nemen naar het zwembad en droog te houden tijdens de training. Ontvang €3,- korting op de hoes in combinatie met een Training Pack.

Extra informatie

Niveau

Niveau 1, Niveau 2

Extra's

Ja, trainingen op papier ontvangen, Ja, waterdichte hoes, Ja, trainingen op papier ontvangen en waterdichte hoes, Nee, geen extra's

Ga naar de bovenkant