Home-Cursussen-Borstcrawlcursus-BORSTCRAWLCURSUS WOENSDAG 28 OKT 07.15

BORSTCRAWLCURSUS WOENSDAG 28 OKT 07.15

144.95

9 op voorraad

  • Woensdag 07.15 – 08.15 uur
  • 28 oktober t/m 16 december 2020
  • Sloterparkbad Amsterdam
  • Wekelijks de Borstcrawl Mailing met techniekoefeningen en een zwemprogramma
  • 8-weekse Borstcrawlcursus €144,95 (incl. toegang tot het zwembad)

Basisset

Tijdens de cursus heb je een Basispakket nodig. Deze gebruiken we bij verschillende oefeningen om de borstcrawltechniek te verbeteren. Huur een Basispakket tijdens de cursus voor €8,-. Wij zorgen ervoor dat er elke les een set voor je klaar ligt zodat je deze niet mee hoeft te nemen naar het zwembad. Of maak gebruik van de speciale cursusaanbieding en ontvangt bij een bijbetaling van €34,95 een Speedo Plank, Beendrijver plus gratis Personal Swimming badmuts cadeau.

 

Beschrijving

Borstcrawlcursus

Tijdens de Borstcrawlcursus leer je in slechts 8 weken alles over de techniek van de borstcrawl. Elke week volg je een les van 60 minuten waarin alle facetten van de borstcrawl worden uitgelegd, gedemonstreerd en geoefend door middel van verschillende oefeningen. Zo wordt er gewerkt aan de ligging in het water, de beenslag, de ademhaling en de armtechniek. Maar ook aan bijvoorbeeld de timing van het armritme, de glij- en de uitduwfase.

De cursus wordt gegeven in groepsverband van maximaal 18 deelnemers. Na afloop van elke training ontvang je per email de techniekoefeningen en een zwemprogramma, waar je zelf mee aan de slag kunt. Na 8 weken weet je niet alleen hoe de borstcrawl gezwommen moet worden, maar weet je ook wat jij goed en fout doet en hoe je jezelf verder kan verbeteren.

Lees alles over de Borstcrawlcursus van Personal Swimming.

Extra informatie

Dag

Woensdag

Tijdstip

07.15 – 08.15 uur

Locatie

Sloterparkbad Amsterdam

Pakket

8-weekse Borstcrawlcursus, 8-weekse Borstcrawlcursus + Basispakket, 8-weekse Borstcrawlcursus + Huur Basispakket

Benodigdheden voor de cursus

Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig.
Zwembril: prettig voor de ogen en onder water meekijken bij uitleg van techniek.
Zwemplank en Beendrijver: tijdens de Borstcrawlcursus heb je een Basispakket nodig. Deze bestaat uit een zwemplank en beendrijver. Met deze materialen kun je buiten de lessen om ook zelfstandig trainen en werken aan de techniek oefeningen die we tijdens de cursus doen. Bij het inschrijven voor de cursus heb je de mogelijkheid om een pakket aan te schaffen, of gedurende de cursus een pakket te huren zodat je deze niet mee hoeft te nemen naar het zwembad.

Alle benodigdheden voor de Borstcrawlcursus zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming Webshop.

Ga naar de bovenkant