BORSTCRAWL INTRODUCTIELESSEN

2.0059.95

Deze 2 lessen zijn de perfecte opstart naar de 8 weekse Borstcrawlcursus en zijn speciaal ontwikkeld voor zwemmers die nog geen 25m borstcrawl kunnen zwemmen.

  • Sloterparkbad Amsterdam
  • 2 lessen € 59,95 (incl. toegang tot het zwembad)
  • Kleine groep van maximaal 8 tot 10 zwemmers
  • Mailing met techniekoefeningen

Voor de lessen heb je een Basispakket nodig. Deze gebruiken we bij verschillende oefeningen om de borstcrawltechniek te verbeteren. Huur een Basispakket voor €2,-. of maak gebruik van de speciale cursusaanbieding en ontvangt bij een bijbetaling van €34,95 een Plank, Beendrijver plus gratis Personal Swimming badmuts cadeau.

Bekijk Product59.95

Uitverkocht

Bekijk Product59.95

Uitverkocht

2.00
34.95

Beschrijving

Borstcrawl Introductielessen

Deze 2 lessen zijn de perfecte opstart naar de 8 weekse Borstcrawlcursus en zijn speciaal ontwikkeld voor zwemmers die nog geen 25m borstcrawl kunnen zwemmen. De twee lessen worden gegeven in klein groepsverband van maximaal 8 tot 10 zwemmers voor veel persoonlijke aandacht.

Tijdens de lessen behandelen we een aantal basis oefeningen van het zwemmen en de borstcrawl. Daarnaast leggen we de focus op rust en ontspanning, twee basisvaardigheden van de zwemsport. Hoe rustiger je kunt blijven in het water, hoe meer aandacht je hebt voor de nieuwe bewegingen die je gaat maken in het zwembad. Na afloop van elke les ontvang je per email de techniekoefeningen en een zwemprogramma, waar je zelf mee aan de slag kunt.

Voor wie: Zwemmers die willen deelnemen aan de Borstcrawl Introductielessen dienen minimaal 25 meter (één baan) schoolslag te kunnen zwemmen. Kun je dit nog (net) niet? Dan zouden onze Privélessen misschien wat voor jou kunnen zijn! Daarnaast dienen deelnemers minimaal in het bezit te zijn van zwemdiploma A. Bij deelname jonger dan 18 jaar is schriftelijke toestemming vereist van ouder of verzorger. Ben je niet helemaal zeker van je niveau? Neem dan contact met ons op info@personalswimming.nl

Om toegang te krijgen tot het zwembad is een coronatoegangsbewijs en een geldig legitimatiebewijs nodig.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BORSTCRAWL INTRODUCTIELESSEN” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Titel

Ga naar de bovenkant