Home-Cursussen-Borstcrawlcursus-BORSTCRAWL INTRODUCTIELESSEN WOENSDAG 9 DECEMBER

BORSTCRAWL INTRODUCTIELESSEN WOENSDAG 9 DECEMBER

59.95

Uitverkocht

Deze 2 lessen zijn de perfecte opstart naar de 8 weekse Borstcrawlcursus en zijn speciaal ontwikkeld voor zwemmers die nog geen 25m borstcrawl kunnen zwemmen.

  • Woensdag 20.15 – 21.15 uur
  • 9 en 16 december 2020
  • Sloterparkbad Amsterdam
  • 2 lessen € 59,95 (incl. toegang tot het zwembad)
  • Kleine groep van maximaal 8 tot 10 zwemmers

 


Basisset

Tijdens de lessen heb je een Basispakket nodig. Deze gebruiken we bij verschillende oefeningen om de borstcrawltechniek aan te leren. Huur een Basispakket tijdens de cursus voor €2,-. Wij zorgen ervoor dat er elke les een set voor je klaar ligt zodat je deze niet mee hoeft te nemen naar het zwembad. Of maak gebruik van de speciale cursusaanbieding en ontvangt bij een bijbetaling van €34,95 een Speedo Plank, Beendrijver plus gratis Personal Swimming badmuts.

Beschrijving

Borstcrawl Introductielessen

De Borstcrawl introductielessen zijn bedoeld voor zwemmers die nog geen 25 meter borstcrawl kunnen zwemmen maar wel graag willen deelnemen aan onze 8 weekse Borstcrawlcursus. Deze twee lessen worden gegeven in klein groepsverband van maximaal 8 zwemmers voor veel persoonlijke aandacht.

Extra informatie

Dag

Woensdag

Tijdstip

20.15 – 21.15 uur

Locatie

Sloterparkbad Amsterdam

Pakket

Borstcrawl Introductielessen, Borstcrawl Introductielessen + Basispakket, Borstcrawl Introductielessen + Huur Basispakket

Benodigdheden voor de lessen

Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig.
Zwembril: prettig voor de ogen en onder water meekijken bij uitleg van techniek.
Zwemplank en Beendrijver: tijdens de Borstcrawl Introductielessen heb je een Basispakket nodig. Deze bestaat uit een zwemplank en beendrijver. Met deze materialen kun je buiten de lessen om ook zelfstandig trainen en werken aan de techniek oefeningen die we tijdens de les doen. Bij het inschrijven voor de lessen heb je de mogelijkheid om een pakket aan te schaffen, of gedurende twee lessen een pakket te huren zodat je deze niet mee hoeft te nemen naar het zwembad.

Alle benodigdheden voor de Borstcrawl Introductielessen zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming Webshop.

Ga naar de bovenkant