Home-Open Water Collectie-Open Water Gear-BLUESEVENTY TRANSITION BAG

BLUESEVENTY TRANSITION BAG

42.95

Uitverkocht

Deze handige rugzak van BlueSeventy is speciaal ontwikkeld voor triatleten en openwater zwemmers. Alle materialen voor een wedstrijddag of training passen mooi in deze BlueSeventy Transition Bag.

Voor natte zwemkleding en materialen is er een speciaal geïsoleerd waterdicht bodemvak, zodat alles wat in het hoofdvak wordt opgeborgen droog blijft. Twee elastische zijvakken bieden ruimte voor bidons. Zelfs een fietshelm kan in het grote elastische voorvak worden opgeborgen. De rugzak heeft nog een aantal extra rits zakken om kleinere spullen in op te bergen, zoals het zachte met fleece gevoerde vak aan de bovenkant voor bijvoorbeeld een bril of smartphone.

Uitverkocht

Beschrijving

BluSeventy Transition Bag

De BlueSeventy Transition Bag bevat alle ruimte die je nodig hebt op een wedstrijd- of trainingsdag en is toch ook compact. Volledig gevuld voldoet deze rugzak aan handbagage-eisen van veel luchtvaartmaatschappijen. Ideaal voor dus zwemevenementen en triatlons.

Inhoud: ca. 32L hoofdvak + 12L bodemvak
Afmetingen: ca. 55 x 35 x 20 cm

Extra informatie

Kleur

Zwart

Product details

• Inhoud ca. 32L hoofdvak + 12L bodemvak
• Afmetingen ca. 55 x 35 x 20 cm

Materiaal

100% polyester

Meegeleverd

1 x BlueSeventy Transition Bag

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2-4 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres.

  • De verzendkosten bedragen € 3,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €100,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de
artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Titel

Ga naar de bovenkant