BEENPAKKET SPEEDO PLANK & ZOOMERS

64.9061.95

Profiteer van het pakketvoordeel! Deze set bestaat uit het Speedo Kickboard oftewel een plank en de Speedo Biofuse Fins ookwel zoomers genoemd zijn speciaal ontworpen om de beentechniek te verbeteren en te versterken.

Beschrijving

Beenpakket Speedo Plank en Zoomers

Met het plankje kan er tijdens de training puur gefocust worden op de beenslag. Want een goede krachtige been techniek zorgt voor een veel efficiëntere zwemslag. Het ergonomische design van het Speedo Kickboard geeft een optimaal drijfvermogen en uitstekende comfortabele ondersteuning aan de armen. Naast de beenspieren worden ook de buikspieren getraind. Belangrijk bij de beenslag is dat de core wordt aangespannen om een hoge hori­zontale liggen in het water te behouden.

De Speedo Biofuse Fins oftwel zoomers zijn speciaal ontworpen om extra snelheid te kunnen maken tijdens het zwemmen en de beentechniek te verbeteren. Daarnaast train je de kracht in de benen, je uithoudingsvermogen en flexibiliteit in de enkels. De zoomers helpen zwemmers om de borstcrawl, rugslag of vlinderslag goed aan te leren. Door de extra voorstuwing vanuit de beenslag gaat bijvoorbeeld de doorhaal beter en de ademhaling makkelijker. Er kan met zoomers beter worden gelet op de zwemtechniek dan wanneer je zonder zoomers zwemt. De Speedo Biofuse Fins zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde zwemmers.

Het trainen van de beenslag is een heel goed conditie element in een zwemtraining.

 

Extra informatie

Kleur

Zwart

Maat Zoomers

37-38, 39-41, 42-43, 44-46, 47-48

Product details

Ideaal trainingshulpmiddel voor:
• het verbeteren van de zwemtechniek
• versterken van de core
• versterken van de beenslag

Materiaal

Speedo Kickboard: Ethyleen Vinyl Acetaat
Biofuse Fin: Silicone

Meegeleverd

1 x Speedo Kick Board
1 x Speedo Biofuse Fin

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 4-7 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres. 

  • De verzendkosten bedragen € 5,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €150,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Titel

Ga naar de bovenkant