BECO PADDLE

13.95

De BECO Paddle is speciaal ontworpen om de armtechniek te trainen. Deze hand paddles geven door het vergrote stuw-vlak meer weerstand in het water, waardoor het je armen sterker maakt en het uithoud­ingsvermogen wordt verbeterd.

Beschrijving

BECO Paddle

Door met paddels te zwemmen wordt niet alleen de armslag sterker. Maar krijg je wanneer je met paddels zwemt veel feedback over de positie van de hand in het water. Ook is het een goed hulpmiddel om de slaglengte te verbeteren.

Met het verstelbare bevestigingselastiek zijn de paddels goed passend te maken.

 

Personal Swimming Tip:

Wij raden deze paddles aan voor de gevorderde zwemmer. Wanneer paddles op een verkeerde manier worden gebruikt kan dit in sommige gevallen lijden tot blessures. Tijdens onze conditietrainingen maken we gebruik van paddles maat S en maat M.

Extra informatie

Kleur

Blauw, Geel, Zwart

Maat

S, M, L

Product details

Ideaal trainingshulpmiddel voor:
• het verbeteren van de zwemtechniek
• versterken van de armslag

Meegeleverd

2 x BECO Paddle

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 4-7 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres. 

  • De verzendkosten bedragen € 5,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €150,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Ga naar de bovenkant