ARMPAKKET SPEEDO BEENDRIJVER & PADDLES

33.9031.50

Profiteer van het pakketvoordeel! Deze set bestaat uit de Speedo Elite Pullbuoy ook wel beendrijver genoemd en de BECO Paddle zijn speciaal ontworpen om de armtechniek te verbeteren en te versterken.

Beschrijving

Armpakket Speedo Beendrijver en BECCO Paddles

De Speedo Pullbuoy helpt bij het verbeteren van de armtechniek en de horizontale ligging in het water. Hiermee is het mogelijk om tijdens het zwemmen puur te focussen op de armslag. Het drijfvermogen van de pullbuoy is zo ontwikkeld dat de buikspieren extra gestimuleerd worden voor de juiste positie in het water. Je traint dus niet alleen de armen maar ook de core stability in het water. Want als tijdens het zwemmen de ligging niet meer wordt ondersteund door de beenslag, behoud je alleen een goed horizontale gestroomlijnde houding door meer gebruik te maken van de buikspieren.

De BECO Paddles geven door het vergrote stuw-vlak meer weerstand in het water, waardoor het je armen sterker maakt en het uithoud­ingsvermogen wordt verbeterd. Niet alleen worden de armslag sterker, maar krijg je wanneer je met paddels zwemt ook veel feedback over de positie van de hand in het water. Daarnaast is het een goed hulpmiddel om de slaglengte te verbeteren.

Het trainen van de armslag is een heel goed conditie element in een zwemtraining.

Personal Swimming Tip:

Wij raden deze paddles aan voor de gevorderde zwemmer. Wanneer paddles op een verkeerde manier worden gebruikt kan dit in sommige gevallen lijden tot blessures. Tijdens onze conditietrainingen maken we gebruik van paddles maat S en maat M.

 

Extra informatie

Kleur

Blauw, Geel, Zwart

Maat Paddles

S, M, L

Product details

Ideaal trainingshulpmiddel voor:
• het verbeteren van de zwemtechniek
• versterken van de core
• versterken van de armslag

Meegeleverd

1 x BECO Paddle
1 x Speedo Pullbuoy

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 4-7 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres. 

  • De verzendkosten bedragen € 5,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €150,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Ga naar de bovenkant