Ademhaling Techniek Training Pack 1

5.95

Met de vijf trainingen in dit Training Pack werk je aan je ademhaling. Aan de hand van techniekoefeningen en focuspunten begeleiden we je richting een meer ontspannen en rustigere ademhaling.

Het Ademhaling Techniek Training Pack 1 is geschikt voor alle niveau’s. Tijdens een aantal trainingen kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de hoofdset twee- of driemaal te zwemmen. De oefeningen zijn gericht op zowel de beginnende als ervaren borstcrawlzwemmer.

  • Omvang van de trainingen: tussen de 1600 en 2500 meter (langste afstand: 200 meter)
  • Benodigdheden voor deze trainingen: zwembril, zwemplank en eventueel zoomers

De bestanden zijn na aanschaf direct in PDF formaat te downloaden via je Personal Swimming Account, dus je kunt gelijk aan de slag met de borstcrawl trainingen! Optioneel kun je gebruik maken van onze Printservice of een waterdichte hoes aanschaffen.

Artikelnummer: trainingpack-adem-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Training Packs

In veel zwembaden gaat om 6.30 het banenzwemmen open. Het overgrote deel van de zwemmers plonst een paar minuten later het water in, om banen te zwemmen totdat het tijd is om te gaan douchen. Geen variatie, geen tempo wisselingen en geen verschillende slagen.

Met de Training Packs van Personal Swimming krijg je de mogelijkheid om met professionele schema’s te zwemmen, aangepast op jouw niveau. We motiveren je met nieuwe oefeningen, uitdagende opdrachten en inspirerende tips. Elk schema wordt duidelijk uitgelegd met tekst en video (interactieve pdf met links), waarna je de training zelfstandig kunt zwemmen in je eigen zwembad.

Extra’s:
Wil je graag de schema’s graag op papier? Dat kan voor €1,50 extra! Ontvang de 5 trainingen via de post op A4 formaat, optioneel in combinatie met een handig herbruikbare waterdichte A4 hoes van Ortlieb €18,95. Een fijne hoes om je zwemprogramma’s mee te nemen naar het zwembad en droog te houden tijdens de training. Ontvang €3,- korting op de hoes in combinatie met een Training Pack.

Extra informatie

Extra's

Ja, trainingen op papier ontvangen, Ja, waterdichte hoes, Ja, trainingen op papier ontvangen en waterdichte hoes, Nee, geen extra's

Titel

Ga naar de bovenkant