Ademhaling Techniek Training Pack 1

5.95

Werk aan je techniek met onze specifieke Techniek Training Packs! Met de vijf trainingen in dit pakket werk je aan je ademhaling. Aan de hand van techniekoefeningen en focuspunten begeleiden we je richting een meer ontspannen en rustigere ademhaling.

Het Ademhaling Techniek Training Pack 1 is gemaakt voor alle niveau’s. Tijdens een aantal trainingen kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de hoofdset twee- of driemaal te zwemmen. De oefeningen zijn gericht op zowel de beginnende als ervaren borstcrawlzwemmer.

  • Aantal video’s in dit Training Pack: 4 techniekoefeningen.
  • Omvang van de trainingen: tussen de 1600 en 2500 meter.
  • Langste afstand van de trainingen: 200 meter.
  • Nodig voor de trainingen: zwembril, zwemplank en eventueel zoomers.

Elk trainingsprogramma wordt duidelijk uitgelegd met tekst en video, waarna je de training zelfstandig kunt zwemmen in je eigen zwembad. Je ontvangt de bestanden direct in PDF formaat in je inbox en Personal Swimming Account, dus je kunt gelijk aan de slag! De video’s kun je bekijken door te klikken op het video icoon in het PDF document.

Artikelnummer: trainingpack-adem-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

In veel zwembaden gaat om 6.30 het banenzwemmen open. Het overgrote deel van de zwemmers plonst een paar minuten later het water in, om banen te zwemmen totdat het tijd is om te gaan douchen. Geen variatie, geen tempo wisselingen en geen verschillende slagen.

Met de Training Packs van Personal Swimming krijg je de mogelijkheid om met professionele schema’s te zwemmen, aangepast op jouw niveau. We motiveren je met nieuwe oefeningen, uitdagende opdrachten en inspirerende tips.

HOE LEES IK EEN PERSONAL SWIMMING PROGRAMMA?

Misschien heb je al vaker met onze programma’s gezwommen, maar misschien is dit wel de eerste keer. We hebben in een handig artikel samengevat waar je op moet letten tijdens het zwemmen met onze trainingen.

Titel

Ga naar de bovenkant