VERZENDEN EN RETOURNEREN

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2-4 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres. Tenzij anders aangegeven bij product.

  • De verzendkosten bedragen € 4,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Tijdens actie of sale periodes kan de verzending vertraging oplopen
  • Gratis verzending bij besteding boven de €75,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

VERTRAAGDE LEVERING

  • Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat voorraadverschuivingen niet tijdig verwerkt zijn. Hiervan zullen we je zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen en de nieuwe verwachte leveringstermijn doorgeven. Bij een leververtraging nemen wij binnen 3 werkdagen contact met je op.
  • Is een artikel onverhoopt niet meer leverbaar, dan zullen wij hier op korte termijn over communiceren. Het aankoopbedrag storten wij binnen 14 dagen terug.

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces.

Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de artikelen in originele verpakking naar: Personal Swimming, Woubruggestraat 19-2, 1059VN Amsterdam. Vergeet niet het retourformulier mee te sturen. Niet identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender. Download hier het retourformulier.

Wij storten uw aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen, terug.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaal je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

OPSLAG PERIODE

JOUW GEGEVENS WORDEN VOOR LANGERE TIJD BEWAARD DOOR PERSONAL SWIMMING, MAAR NOOIT LANGER DAN NODIG IS VOOR HET UITVOEREN VAN ACTIVITEITEN, TENZIJ WE OP GROND VAN EEN WETTELIJKE REGELING JOUW GEGEVENS LANGER MOETEN BEWAREN.

HET VERSTUREN VAN NIEUWSBRIEVEN EN DE CURSUSMAILING
Jouw e-mailadres, voornaam en achternaam worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven.

HET VERSTUREN VAN DE CURSUSMAILING
Jouw e-mailadres, voornaam en achternaam worden opgeslagen in Mailchimp. Jouw gegevens worden bewaard zolang de cursusperiode of je abonnement loopt. Mocht je de mailing niet willen ontvangen kun je uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de mailing.

CONTACT OPNEMEN
Op het moment dat je contact opneemt met Personal Swimming via de mail, een bericht of per whats-app, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, en e-mailadres, opgeslagen op de server. Die mails en berichten worden tot maximaal 3 jaar terug bewaard.

ANALYTICS
De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden 14 maanden bewaard binnen Google Analytics.

AANKOPEN EN INSCHRIJVINGEN

Op het moment dat jij je inschrijft voor een activiteit van Personal Swimming of een aankoop doet via onze webshop, of bankoverschrijving maakt worden deze gegevens verwerkt voor onze administratie. Wij bewaren jouw gegevens voor zover dat noodzakelijk is voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor wij jouw gegevens verwerken en niet langer dan wettelijk is toegestaan. De uiteindelijke bewaartermijn verschilt per soort persoonsgegevens. Als je een abonnement hebt, dan bewaren wij jouw gegevens in ieder geval gedurende de looptijd van je lidmaatschap. Na afloop van de bewaartermijn worden jouw persoonsgegevens geanonimiseerd dan wel gewist.

OVER ONS

Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen. Onze expertise is terug te vinden in alle zwemslagen, zowel technisch als conditioneel. Of specifieker, hoe je jezelf kunt voorbereiden op een triatlon of zwemmen in het open water. De coaches van Personal Swimming gaan graag met jou aan de slag in het Sloterparkbad in Amsterdam!