TRIATLON ZWEMPLAN

Leer met dit zwemplan zelfstandig het zwemmen van een langere afstand in borstcrawl. Stoom jezelf met 24 zelfstandige zwemtrainingen en 12 landtrainingen klaar voor een piekmoment aan het einde van de 12 weken.

TRAINEN NAAR JOUW PIEKMOMENT

In het Personal Swimming Triatlon Zwemplan werk je in 12 weken naar een piekmoment, gericht op een langere afstand. Het is dan ook leuk om een doel te hebben waarvoor je dit plan volgt. Of het nu een mooie zwemtocht is, een (sprint) triatlon, je zwemconditie uitbouwen of jezelf eens flink uitdagen met een lange afstand zwemmen in het zwembad. Je doelafstand kan variëren van sprinttriatlons van 800m tot mooie zwemtochten van 5km. Wat jij maar wilt! Bedenk voordat je begint wat jouw uitdaging wordt, zodat je daar naartoe kunt trainen.

Met het triatlon zwemplan krijg je wekelijks een mailing opgestuurd met daarin duidelijke uitleg wat betreft de trainingen van die week, de techniek oefeningen en verdere informatie omtrent onder andere periodisering. In deze mailing worden wekelijks 3 trainingsprogramma’s in pdf gedeeld; 2 zwemtrainingen en 1 landtraining.

Paul Weijers
TRIATLON ZWEMPLAN
12 WEEKSE MAILING €94,95

VOOR WIE

Voor het Triatlon Zwemplan is enige zwemervaring wel vereist. Ben je in staat 300m non stop borstcrawl te zwemmen, dan is het programma uitdagend, maar zeker haalbaar voor je! Haal je dit nog niet, dan is de Club Mailing misschien iets voor jou.

Ben je niet helemaal zeker van je niveau? Neem contact met ons op, we adviseren je graag.

MEER INFORMATIE

In de zwemtrainingen wordt gebruik van een aantal zwemmaterialen zoals een plank, beendrijver en paddles. Zoomers zijn een optie maar zeker aan te raden om het maximale uit dit programma te halen! Heb je nog geen van deze zwemmaterialen bekijk het Conditie Pakket in onze webshop.

Alle benodigdheden voor het Zwemplan zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming webshop.

GA ZELFSTANDIG AAN DE SLAG!

WAT KUN JE VERWACHTEN

In de wedstrijdsport zijn zwemmers altijd aan het werk richting een piekmoment. In ons geval was dit veelal een kwalificatiemoment, een WK of een Olympische Spelen. Onze kennis met betrekking tot periodisering om de zwemconditie planmatig uit te bouwen, delen we graag doormiddel van dit 12 weken-durende zwemplan.

HET ZWEMPLAN

De eerste weken staan in het teken van het uitbouwen van het algemene uithoudingsvermogen, naast het verbeteren van de zwemtechniek. Hierbij wordt de uitslag van een zwemtest als leidraad gebruikt, zodat je aan de hand van individuele doeltijden door de zwemtrainingen heen geloodst wordt. Deze zwemtest doe je zelf in het zwembad waar jij zelfstandig traint, op de testuitslag ontvang je korte feedback van één van onze coaches. Door een mooie balans tussen uitdagende sets en gecontroleerd ontspannen zwemmen maak je in de laatste weken de volgende stap in je conditie en stoom je jezelf na nog een ‘taperperiode’ klaar voor jouw piekmoment.

HET PROGRAMMA IN HET KORT

Het programma bestaat wekelijks uit 2 zwemtrainingen en 1 landtraining, gedurende 12 weken. De lengte van de zwemtrainingen varieert door de 12 weken heen. De langste trainingen van rond de 4,5 km komen voor in week 4, 5, 7, 8 en 9. De eerste weken bouw je op naar dit niveau en de laatste weken weer af, middels een taper, om het lichaam voor te bereiden op het piekmoment. Week 6 vormt een herstelweek om zodoende de belastbaarheid op peil te houden.

LANDTRAINING

De landtrainingen staan in het teken van het onderhouden van de gewrichten en spierbalans om belastbaar en mobiel te blijven, daarnaast wordt aandacht besteed aan de core om de ligging en controle in het water naar een hoger niveau te brengen. In basis zijn het 4 verschillende trainingen die worden herhaald gedurende 12 weken. De landtrainingen van het Triatlon Zwemplan duren ca. 30 min en kun je zelf thuis inplannen. Ze hoeven dus niet in het zwembad gedaan te worden en kunnen zelfs heel goed op een andere dag in de week worden ingezet.

WEKELIJKSE MAILING

Iedere week krijg je een mailing met hierin uitgebreide informatie over de trainingsinhoud van die week, duidelijke uitleg over de techniekoefeningen met voorbeeld-filmpjes van onze Topcoaches en uiteraard de zwem-en landtrainingschema’s. De trainingen ga je vervolgens zelfstandig uitvoeren en je eigen bad. Dit kan in zowel een 25m als een 50m-bad gebeuren.

De schema’s leg je eenvoudig aan de badrand met gebruik van onze waterdichte en herbruikbare A4 hoes van Ortlieb. Deze map is met een korting aan te schaffen in combinatie met dit zwemplan.

OVERZICHT ZELFSTANDIG TRAININGSAANBOD

CLUB MAILING ABONNEMENT

VANAF €0,99 PER MAAND OF €11,95 PER JAAR

52 mailings + zwemprogramma

Ontvang elke week een inspirerende zwemmailing met tips techniekoefeningen en bijbehorend trainingsprogramma!

TRAINING
PACKS

VANAF €5,95 PER PACK

minimaal 5 zwemprogramma’s

Ontvang de trainingsprogramma’s direct in je inbox, je kunt gelijk aan de slag! De Packs hebben verschillende training thema’s.

TRIATLON ZWEMPLAN

12 WEEKS PLAN €94,95

wekelijkse mailing met 3 programma’s

Leer met dit plan het zwemmen van een langere afstand in borstcrawl. Stoom jezelf met 24 zwem- en 12 landtrainingen klaar voor een piekmoment.

ZELFSTANDIGE TRAINING

VANAF €7,50 PER TRAINING

incl. toegang tot het zwembad

Voor zwemmers die bij ons trainen of een cursus volgen bieden we een extra trainingsmoment om zelf aan je techniek en conditie te werken

KORTING OP EEN PRIVÉLES

Bij zwemmen speelt de techniek een grote rol. Wil je op dit vlak wat extra advies van ons? Dan bieden wij in combinatie met het Triatlon Zwemplan €10,- korting aan op een Privéles met één van onze coaches in het Sloterparkbad in Amsterdam*. Aan de hand van een video-analyse bepalen we je verbeterpunten, waarmee we direct aan de slag gaan. Je krijgt een aantal techniek-oefeningen mee welke mooi aansluiten bij je individuele verbeterpunt. Deze kan je gedurende de rest van het plan meenemen om een efficiëntere borstcrawl aan te leren. Gezien de intensiteit van de trainingen is ons advies om deze techniek-sessie in te plannen in week 1, 2 of 6 van het zwemplan.

CONDITIEPAKKET

Met deze zwemmaterialen heb je een zeer complete set om alle techniek oefeningen en training sets uit te kunnen voeren van dit Triatlon Zwemplan. Profiteer van het pakketvoordeel en shop nu!

WATERDICHTE HOES

De zwemschema’s leg je eenvoudig aan de badrand met gebruik van de waterdichte en herbruikbare A4 hoes van Ortlieb. Schaf hem in combinatie met dit zwemplan met korting aan!

*De korting op een Privéles is niet overdraagbaar. De korting is alleen geldig op het 1 strippenkaart tarief, je betaald met de korting €85 i.p.v. €95

WIL JE EERST ONDER BEGELEIDING KOMEN ZWEMMEN?

We hebben fantastische cursussen en trainingen klaarstaan om jou beter te leren zwemmen. Van borstcrawl tot vlinderslag, van het keerpunt tot open water zwemmen.

TECHNIEK UPGRADE

Toe aan techniek verbetering? Upgrade jouw borstcrawl slag tijdens de 4 Techniek Upgrade trainingen!

SMALL GROUP TRAINING

Ga aan de slag met een eigen trainingsgroep! Werk samen met één van onze trainers aan jullie borstcrawl.

PRIVÉLES

Met intensieve en persoonlijke begeleiding werken we aan jouw verbeterpunten.

VERBETER JE ZWEMTECHNIEK ONDER BEGELEIDING VAN OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

SCHRIJF JE IN VOOR DE
MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

Je ontvangt maximaal 1x per maand een nieuwsbrief.