ZELFSTANDIGE TRAINING

Zwem je op dit moment bij ons in één van de cursussen, trainingsgroepen of privélessen en wil je meer tijd hebben om aan je techniek en conditie te werken? Dan is de Zelfstandige Training echt wat voor jou!

ZELF AAN DE SLAG

Je hebt het vast gemerkt: als jouw coach enthousiast wordt, dan raakt hij niet uitgepraat over het verbeteren van je zwemtechniek. Oefening na oefening ben je aan het uitvoeren onder de scherpe blik van de trainer. Maar soms wil je ook wel eens zelf in alle rust aan de slag.

Daarvoor hebben we op een aantal momenten in de week zelfstandig zwemmen ingepland. Dan kun jij, eventueel met een techniek- of conditieprogramma, de door Personal Swimming aangeleerde techniek zelfstandig oefenen.

BOEK JE SESSIE
VANAF €8,50 PER TRAINING

Prijs is inclusief toegang tot het zwembad.

VOOR WIE

De Zelfstandige Training momenten zijn speciaal voor de bij Personal Swimming aangesloten zwemmers die graag een extra moment willen zwemmen. Dus zwem je op dit moment bij ons in één van de cursussen, trainingsgroepen of privélessen en wil je meer tijd hebben om aan je techniek en conditie te werken? Dan is de Zelfstandige Training echt wat voor jou!

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, we adviseren je graag.

MEER INFORMATIE

  • Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig
  • Zwembril: prettig voor de ogen.. Er is een testkit aanwezig in het zwembad, zodat je zwembrillen kunt passen.

Tip: Ga je zelfstandig met onze programma’s aan de slag? In onze zwemtrainingen wordt vaak gebruik van een aantal basis zwemmaterialen zoals een plank en beendrijver om de zwemtechniek te verbeteren. Ook gebruiken we regelmatig paddles en zoomers. Heb je nog geen van deze zwemmaterialen bekijk de voordeel zwempakketten in onze webshop.

Alle benodigdheden zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming webshop.

Zwemmers die een Zelfstandige Training willen afnemen moeten reeds zwemmen bij Personal Swimming. Dit kan via Personal Training, Cursussen of Group Training.

Daarnaast dienen zwemmers minimaal in het bezit te zijn van zwemdiploma A. Bij deelname jonger dan 18 jaar is schriftelijke toestemming vereist van ouder of verzorger.

Beheer zelf via de app makkelijk je gekochte en geplande trainingen. In de Eversports App of via de online agenda kun je de datum van je training tot 24 uur van tevoren omboeken of verplaatsen. Dus let goed op: na deze 24 uur is het niet meer mogelijk om de training aan te passen of op een ander moment in te halen. Je kunt de nieuwe app downloaden in de App Store of Google Play Store.

Op dit moment hebben we een aantal vaste trainingsmomenten in de week ingepland:

  • Maandagochtend 07.00 – 08.00 of 08.00 – 09.00 uur
  • Woensdagochtend 07.00 – 08.00 of 10.00 – 11.00 uur
  • Vrijdagochtend 07.00 – 08.00 of 10.00 – 11.00 uur

Houd de Eversports App of onze agenda in de gaten voor eventueel meer momenten om zelfstandig te zwemmen, dit wissels i.v.m.ruimte beschikbaarheid badwater!

Lees hier het artikel over “hoe lees je onze programma’s”

ZELFSTANDIG TRAINING PAKKETTEN

LOSSE SESSIE
€8,95

€8,95 PER TRAINING

Geldig op datum van aanschaf

STRIPPENKAART 5X
€44,75

€8,95 PER TRAINING

4 maanden geldig

STRIPPENKAART 10X
€85,-

€8,50 PER TRAINING

6 maanden geldig

TRAININGSMOMENTEN

Bekijk hieronder de standaard momenten waarop je bij ons een Zelfstandige Training kunt inplannen. Voor een actueel overzicht kun je kijken in onze online agenda, de momenten wisselen i.v.m. de beschikbaarheid van het badwater. Hier zie je precies welke lessen al (vol)geboekt zijn de komende weken.

MAANDAG
DINSDAG
WOENSDAG
DONDERDAG
VRIJDAG
07.00 – 08.00 uur07.00 – 08.00 uur07.00 – 08.00 uur
08.00 – 09.00 uur10.00 – 11.00 uur10.00 – 11.00 uur

EEN ZELFSTANDIGE TRAINING

Tijdens een Zelfstandige Training kun je een uur lang zelfstandig aan de slag met je techniek en conditie. Je ligt met maximaal 5 zwemmers in één baan. Er is altijd een coach van ons aanwezig om eventueel voorafgaand een Zelfstandig techniek- of conditieprogramma klaar te leggen en toezicht te houden tijdens het zwemmen. De coach die aanwezig is, is vaak ook zelf bezig met het geven van een privéles of trainingen. Het moment is echt bedoeld om zelfstandig te zwemmen zonder begeleiding van de coach. Wil je graag begeleiding van een coach dan past misschien een Privéles, de Conditie Training of één van onze cursussen beter bij jouw.

OVERZICHT ZELFSTANDIG TRAININGSAANBOD

CLUB MAILING ABONNEMENT

VANAF €0,99 PER MAAND OF €11,95 PER JAAR

52 mailings + zwemprogramma

Ontvang elke week een inspirerende zwemmailing met tips techniekoefeningen en bijbehorend trainingsprogramma!

TRAINING
PACKS

VANAF €5,95 PER PACK

minimaal 5 zwemprogramma’s

Ontvang de trainingsprogramma’s direct in je inbox, je kunt gelijk aan de slag! De Packs hebben verschillende training thema’s.

TRIATLON ZWEMPLAN

12 WEEKS PLAN €94,95

wekelijkse mailing met 3 programma’s

Leer met dit plan het zwemmen van een langere afstand in borstcrawl. Stoom jezelf met 24 zwem- en 12 landtrainingen klaar voor een piekmoment.

ZELFSTANDIGE TRAINING

VANAF €7,50 PER TRAINING

incl. toegang tot het zwembad

Voor zwemmers die bij ons trainen of een cursus volgen bieden we een extra trainingsmoment om zelf aan je techniek en conditie te werken

WIL JE EERST ONDER BEGELEIDING KOMEN ZWEMMEN?

We hebben fantastische cursussen en trainingen klaarstaan om jou beter te leren zwemmen. Van borstcrawl tot vlinderslag, van het keerpunt tot open water zwemmen.

TECHNIEK UPGRADE

Toe aan techniek verbetering? Upgrade jouw borstcrawl slag tijdens de 4 Techniek Upgrade trainingen!

SMALL GROUP TRAINING

Ga aan de slag met een eigen trainingsgroep! Werk samen met één van onze trainers aan jullie borstcrawl.

PRIVÉLES

Met intensieve en persoonlijke begeleiding werken we aan jouw verbeterpunten.

VERBETER JE ZWEMTECHNIEK ONDER BEGELEIDING VAN OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

SCHRIJF JE IN VOOR DE
MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

Je ontvangt maximaal 1x per maand een nieuwsbrief.