ZELFSTANDIGE TRAINING

Zwem je op dit moment bij ons in één van de cursussen, trainingsgroepen of privélessen en wil je meer tijd hebben om aan je techniek en conditie te werken? Dan is de Zelfstandige Training echt wat voor jou!

ZELF AAN DE SLAG

Je hebt het vast gemerkt: als jouw coach enthousiast wordt, dan raakt hij niet uitgepraat over het verbeteren van je zwemtechniek. Oefening na oefening ben je aan het uitvoeren onder de scherpe blik van de trainer. Maar soms wil je ook wel eens zelf in alle rust aan de slag.

Daarvoor hebben we op een aantal momenten in de week zelfstandig zwemmen ingepland. Dan kun jij, eventueel met een techniek- of conditieprogramma, de door Personal Swimming aangeleerde techniek zelfstandig oefenen.

BOEK JE SESSIE!
VANAF €7,50 PER UUR

Je kunt zelfstandig trainen op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend.

VOOR WIE

De Zelfstandige Training is geschikt voor de bij Personal Swimming aangesloten zwemmer die graag zelfstandig zijn conditie en techniek wil verbeteren.

WAT KUN JE VERWACHTEN

Je kunt zelfstandig aan de slag met je techniek en conditie. Eventueel geeft je Personal Swimming coach je een techniek- of conditieprogramma dat je kunt uitvoeren. Maximaal 5 zwemmers per baan.

MEER INFORMATIE

  • Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig
  • Zwembril: prettig voor de ogen en onder water meekijken bij uitleg van techniek. Er is een testkit aanwezig in het zwembad, zodat je zwembrillen kunt passen.

Alle benodigdheden om te zwemmen zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming webshop.

Zwemmers die willen deelnemen moeten reeds zwemmen bij Personal Swimming. Dit kan via Personal Training, Cursussen of Group Training.

Daarnaast dienen deelnemers minimaal in het bezit te zijn van zwemdiploma A. Bij deelname jonger dan 18 jaar is schriftelijke toestemming vereist van ouder of verzorger.

Beheer zelf via de app makkelijk je gekochte en geplande trainingen. In de Eversports App of via de online agenda kun je de datum van je training tot 24 uur van tevoren omboeken of verplaatsen. Dus let goed op: na deze 24 uur is het niet meer mogelijk om de training aan te passen of op een ander moment in te halen. Je kunt de nieuwe app downloaden in de App Store of Google Play Store.

Op dit moment hebben we twee trainingsmomenten standaard in de week ingepland:

  • Maandagochtend 08.00 – 9.00 uur
  • Woensdagochtend 08.00 – 9.00 of 10.00 – 11.00 uur
  • Vrijdagochtend 07.00 – 08.00, 09.00 – 10.00 of 10.00 – 11.00 uur

Houd de Eversports App of onze agenda in de gaten voor eventueel meer momenten om zelfstandig te zwemmen!

BOEK JE ZELFSTANDIGE TRAINING

Je werkt tijdens je Zelfstandige Training in alle rust aan je conditie of techniek.

EENMALIGE SESSIE

€7,95 PER SESSIE

Boek een eenmalige sessie via de online agenda of de handige Eversports app.

STRIPPENKAART 10X

€75 VOOR EEN STRIPPENKAART

Zwem tien keer en boek je trainingen in via de agenda of de app.

TRAININGSMOMENTEN ZELFSTANDIGE TRAINING

Bekijk hieronder wanneer jij je Zelfstandige Training kunt inplannen.

MAANDAG
WOENSDAG
VRIJDAG
08.00 – 09.00 uur08.00 – 09.00 uur07.00 – 08.00 uur
10.00 – 11.00 uur09.00 – 10.00 uur
10.00 – 11.00 uur

WIL JE EERST ONDER BEGELEIDING KOMEN ZWEMMEN?

We hebben fantastische cursussen en trainingen klaarstaan om jou beter te leren zwemmen. Van borstcrawl tot vlinderslag, van het keerpunt tot open water zwemmen.

BORSTCRAWL INTRODUCTIELESSEN

LEER IN KLEIN GROEPSVERBAND BORSTCRAWL ZWEMMEN VAN BEGIN AF AAN!

BORSTCRAWLCURSUS

TIJDENS DE ACHTWEEKSE BORSTCRAWLCURSUS LEER JIJ DE FIJNE KNEEPJES VAN DE BORSTCRAWL

SCHRIJF JE IN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

BETER LEREN ZWEMMEN MET OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

OVER ONS

Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen. Onze expertise is terug te vinden in alle zwemslagen, zowel technisch als conditioneel. Of specifieker, hoe je jezelf kunt voorbereiden op een triatlon of zwemmen in het open water. De coaches van Personal Swimming gaan graag met jou aan de slag in het Sloterparkbad in Amsterdam!