VIDEO ANALYSE

Zwem je al langer en wil je een extra stap maken? Heb je het gevoel dat je ergens in je armslag druk verliest of weerstand oproept en weet je niet waar? Wil je inzicht in je techniek en verbeterpunten? Dan is een Video Analyse van Personal Swimming iets voor jou.

BEELD GEEFT INZICHT

De Video Analyse is een belangrijk onderdeel ter verbetering van de zwemtechniek. De visuele feedback die je krijgt tijdens het bekijken van de videobeelden zullen helpen om gericht te werken aan jouw specifieke en persoonlijke verbeterpunten.

Tijdens een analyse worden er zowel boven- als onderwater een aantal video-opnames gemaakt, zowel in slowmotion als normale snelheid. De beelden worden vervolgens direct aan de badrand bekeken en met je besproken. Met een aantal techniek-oefeningen specifiek gericht op het verbeteren van de besproken punten sluiten we de Video Analyse af. Zo worden de belangrijkste aandachtspunten in het water direct toegepast.

SCHRIJF JE IN!
UITGEBREIDE VIDEO ANALYSE VAN 1 SLAG €119,95

Prijs is inclusief toegang tot het zwembad.

VOOR WIE

Alle zwemmers die graag 1 op 1 aan de slag gaan en meer inzicht willen krijgen in hun zwemtechniek en waar er verbeterpunten liggen. Van beginnend to gevorderde zwemmer, banen zwemmer, triatleten, open water of vereniging zwemmer.

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

MEER INFORMATIE

 • Je kunt een les tot 24 uur van tevoren inboeken. Wil je morgen zwemmen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.
 • Je kunt je les tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren.
 • Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig
 • Zwembril: prettig voor de ogen en onder water meekijken bij uitleg van techniek. Er is een testkit aanwezig in het zwembad, zodat je zwembrillen kunt passen.

Alle benodigdheden voor de Video Analyse zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming webshop.

Zwemmers dienen minimaal in het bezit te zijn van zwemdiploma A. Bij deelname jonger dan 18 jaar is schriftelijke toestemming vereist van ouder of verzorger.

We maken gebruik van de Eversports app. Hierin kun je zelf via de app makkelijk je gekochte en geplande trainingen  beheren. Op basis van het aangeschafte product worden de trainingen toegekend aan je account. Waarna je zelf de Video Analyse kunt inplannen, dit kan op alle beschikbare Personal Training uren.

In de Eversports App kun je de datum van je training tot 48 uur van tevoren om boeken of verplaatsen. Dus let goed op: na deze 48 uur is het niet meer mogelijk om de training aan te passen of op een ander moment in te halen.

Je kunt de Eversports app downloaden in de App Store.

Nadat je een Video Analyse hebt gekocht, kun je via onze Eversports online agenda zelf de Video Analyse inboeken.

TRAININGSMOMENTEN

Bekijk hieronder de standaard Personal Training momenten waarop je bij ons Video Analyse kunt inboeken. In overleg is er altijd iets mogelijk, dus stuur ons een bericht als onderstaande tijdstippen voor jou niet handig zijn. Voor een actueel overzicht kun je kijken in onze online agenda. Hier zie je precies welke lessen al geboekt zijn de komende weken.

MAANDAG
DINSDAG
WOENSDAG
DONDERDAG
VRIJDAG
7.00 – 13.00 uur8.00 – 11.00 uur7.00 – 13.00 uur8.00 – 10.00 uur7.00 – 13.00 uur
19.00 – 22.30 uur18.00 – 22.15 uur

VIDEO ANALYSES

VIDEO ANALYSE

1 UUR €119,95

Tijdens de 1 op 1 Video Analyse nemen we je op en analyseren we je zwemslag.

 • Video Analyse van 60 minuten 1 slag

 • 1-op-1 met één van onze topcoaches

 • Uitgebreid techniekdocument

 • Sloterparkbad Amsterdam

 • Online agenda

 • 6 maanden geldig

VIDEO ANALYSE DUO

1 UUR €149,95

Tijdens de Video Analyse Duo ga je met twee personen aan de slag!

 • Video Analyse van 60 minuten 1 slag

 • 2-op-1 met één van onze topcoaches

 • Uitgebreid techniekdocument

 • Sloterparkbad Amsterdam

 • Online agenda

 • 6 maanden geldig

ONLINE VIDEO ANALYSE

€49,95

Stuur je gemaakte video’s (maximaal 6 video’s, liefst boven en onderwaterbeelden van één zwemslag) naar ons toe, zodat wij een uitgebreide analyse voor je kunnen maken.

 • Online Video Analyse van 1 slag

 • Uitgebreid techniekdocument

 • 6 maanden geldig

Er is geen snellere of efficiëntere slag om te zwemmen. Zeker als je de borstcrawl techniek goed onder de knie hebt, kun je met mooie lange slagen door het water glijden. De ligging is perfect horizontaal, het lichaam roteert goed van links naar rechts en de schouders hebben voldoende ruimte voor de overhaal en doorhaal. Het water wordt met de handen en armen efficiënt naar achteren gestuwd, met een ontspannen en kleine beenslag ter ondersteuning. Moeiteloos glijdt het lichaam door het water en wordt er steady aan twee kanten ademgehaald.

Klinkt dit te perfect? Dit is de ideale techniek die wij nastreven en mocht je hier nog niet zijn, dan is er ruimte voor verbetering. In onze beleving kan namelijk iedere zwemmer met de juiste coaching dit bereiken.

WAT KUN JE VERWACHTEN

GERICHT AAN DE SLAG

Video’s opnemen, terugkijken en analyseren wordt in elke sport gedaan. Zeker zwemmers kijken veel beelden van hun trainingen en wedstrijden terug. Dit doen ze altijd met de vraag: wat kan er beter?

Door jouw eigen beelden terug te zien en feedback te krijgen op je techniek kun je gericht aan de slag met techniekoefeningen en aandachtspunten. Op deze manier geef je jouw zwemtechniek een upgrade.

VIDEO TECHNIEKDOCUMENT

Na afloop van de analyse ontvang je binnen 10 werkdagen een Techniekdocument. In dit document staan alle tips, verbeterpunten en techniek-oefeningen nogmaals uitgebreid omschreven. Zo kun je zelfstandig aan de slag om je zwemtechniek te verbeteren. Uiteraard ontvang je ook de opgenomen video’s.

ONZE ANDERE TRAININGSMOGELIJKHEDEN

We hebben verschillende cursussen, trainingen en lessen om jou beter te leren zwemmen. Doe je mee?

INTRODUCTIELESSEN

Leer in klein groepsverband van maximaal 8-10 zwemmers borstcrawl zwemmen van begin af aan!

SMALL GROUP TRAINING

Ga aan de slag met een eigen trainingsgroep! Werk samen met één van onze trainers aan jullie borstcrawl.

PRIVÉLES

Met intensieve en persoonlijke begeleiding werken we aan jouw verbeterpunten.

VERBETER JE ZWEMTECHNIEK ONDER BEGELEIDING VAN OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

SCHRIJF JE IN VOOR DE
MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

Je ontvangt maximaal 1x per maand een nieuwsbrief.