SMART PADDLE ANALYSE

Water op de juiste manier verplaatsen tijdens de doorhaal van de armslag is één van de meest moeilijke onderdelen in de zwemsport. Met onze nieuwe SmartPaddle Analyse wordt direct duidelijk welk traject je hand onder water aflegt en waar jouw verbeterpunten liggen. Hierdoor kun je gericht werken aan je doorhaal. Benieuwd naar de drukverbetering van jouw armslag? Boek nu een Smartpaddle Analyse!

INZICHT DOOR DRUK

Elke dag ben je als zwemmer bezig met het verbeteren van je zwemtechniek. “Techniek is de basis” wordt door onze coaches vaak geroepen. De combinatie van een goede horizontale ligging en druk op het water naar achteren zorgt voor een efficiënte en soepele slag.

De SmartPaddle Analyse helpt je inzicht te krijgen in de baan die je hand onder water aflegt. De SmartPaddle is een innovatieve zwemgadget die tijdens het zwemmen verschillende gegevens verzamelt. Direct na het zwemmen zie je in duidelijke grafieken onder andere waar je druk verliest, waar je naar achteren drukt en hoe snel je dit doet.

De combinatie van data van de SmartPaddle en het oog van onze coaches is de ultieme manier om te werken aan jouw zwemslag.

SCHRIJF JE IN!
€129,95 voor 1 uur les + uitgebreide analyse

De Smart Paddle Analyse kan worden gevolgd door 1 persoon. Boek een Duo Analyse voor twee personen. Prijs is inclusief toegang tot het zwembad.

BOEK EEN SMART PADDLE ANALYSE

DE SMART PADDLE ANALYSE

Een standaard SmartPaddle analyse duurt een uur en begint met een uitleg over de werking van het apparaat. Na een korte warming-up krijg je de paddles aan en zwem je honderd meter rustig en honderd meter hard. Hierna kan direct de druk van de slag bekeken en geanalyseerd worden.

Na deze analyse ga je terug het water in, om met de opgedane kennis over jouw zwemslag aan de slag te gaan. Met verschillende opdrachten en techniekoefeningen dagen we je uit om je doorhaal te verbeteren. Er is uiteraard ook de mogelijkheid om een tweede keer te zwemmen met de paddles, om te kijken of je de aanpassing al kunt maken.

Na afloop van de training krijg je een document met techniekoefeningen en verbeterpunten toegestuurd. Daarnaast ontvang je een link naar een website met de gemeten gegevens.

De SmartPaddle analyse wordt verzorgd door de coaches van SmartpaddleNL.

MEER INFORMATIE

  • Je kunt een les tot 24 uur van tevoren inboeken. Wil je morgen zwemmen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.
  • Je kunt je les tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren.
  • Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig
  • Zwembril: prettig voor de ogen. Er is een testkit aanwezig in het zwembad, zodat je zwembrillen kunt passen.

Alle benodigdheden voor de Smart Paddle Analyse zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming webshop.

Het is mogelijk om je Smart Paddle Analyse in te plannen:

  • Doordeweeks ’s ochtends en overdag van 07.00 t/m 13.00 uur
  • Maandagavond van 19.30 t/m 22.30 uur
  • Dinsdagavond van 21.15 t/m 22.15 uur
  • Woensdagavond van 18.00 t/m 22.15 uur
  • Zaterdagochtend 07.00 – 08.00 of 09.00 – 10.00 uur

Kijk voor een actueel overzicht van de in te boeken lessen in onze online agenda.

Vanaf januari 2020 maken we gebruik van de fitmanager app. Waarin je zelf via de app makkelijk je gekochte en geplande trainingen kan beheren. Op basis van het aangeschafte pakket worden de trainingen op het door jouw gekozen tijdstip ingepland en toegekend aan je account.

In de Fitmanager App kun je de datum van je training tot 24 uur van tevoren om boeken of verplaatsen. Dus let goed op: na deze 24 uur is het niet meer mogelijk om de training aan te passen of op een ander moment in te halen.

Je kunt de Fitmanager App downloaden in de App Store.

Nadat je een Smart Paddle Analyse hebt gekocht, kun je via onze online agenda zelf de trainingen inboeken.

ONZE ANDERE TRAININGSMOGELIJKHEDEN

We hebben verschillende cursussen, trainingen en lessen om jou beter te leren zwemmen. Doe je mee?

VIDEO ANALYSE

KRIJG VISUEEL INZICHT IN JOUW PERSOONLIJKE VERBETERPUNTEN

MEER INFORMATIE
PRIVÉLES

MET INTENSIEVE EN PERSOONLIJKE BEGELEIDING WERKEN WE AAN JOUW VERBETERPUNTEN

MEER INFORMATIE

SCHRIJF JE IN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

SCHRIJF JE IN

BETER LEREN ZWEMMEN MET OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

OVER ONS

Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen. Onze expertise is terug te vinden in alle zwemslagen, zowel technisch als conditioneel. Of specifieker, hoe je jezelf kunt voorbereiden op een triatlon of zwemmen in het open water. De coaches van Personal Swimming gaan graag met jou aan de slag in het Sloterparkbad in Amsterdam!

Coaches Personal Swimming
Lees meer over ons