SMALL GROUP TRAINING

Ga aan de slag met een eigen trainingsgroep! Werk samen met één van onze Personal Swimming trainers aan jullie techniek of de conditie. Ben je bijvoorbeeld met een groep vrienden of collega’s in voorbereiding op een triatlon of openwater zwemwedstrijd? Dan is dit echt iets voor jullie.

JULLIE PERSOONLIJKE PROGRAMMA

Met één van onze personal trainers gaan jullie in je eigen tempo aan de slag. De lessen worden gegeven in een apart gedeelte of eigen privé baan van het zwembad. Op die manier hebben jullie alle rust en ruimte om te werken aan je techniek.

Small Group Training is niet uitsluitend voor techniek van de borstcrawl. We kunnen ook aan de slag met het aanleren van zwemslagen als de vlinderslag, schoolslag of de rugcrawl. Daarnaast kun je zwemtrainingen ook gebruiken als een total-body workout of kan er bijvoorbeeld worden gewerkt aan het borstcrawl keerpunt. In overleg plannen we een reeks lessen in die volledig aansluiten bij jullie wensen.

SCHRIJF JE IN!
VANAF €20 PER PERSOON

De lessen kunnen worden gevolgd door groepen van 3 t/m 8 personen. Prijs is inclusief toegang tot het zwembad. Wil je met meer mensen zwemmen, neem dan contact op voor een offerte op maat.

SCHAF NU JE LESPAKKET AAN!

AFGESTEMD OP JOU

Na een aantal banen zwemmen hebben wij een goede indicatie van jullie huidige zwemniveau. Aan de hand van deze indicatie en jullie persoonlijke input selecteert de trainer welke techniekoefeningen het beste bij de groep passen. Zo is het soms goed om eerst de schoolslag kort te verbeteren, om de borstcrawl aan te leren. Of we zien dat bij meer ervaren zwemmers bijvoorbeeld een verbetering van de rotatie een goed effect heeft op de verbetering van de efficiëntie.

MEER INFORMATIE

 • Je kunt een les tot 24 uur van tevoren inboeken. Wil je morgen zwemmen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.
 • Je kunt je les tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren.
  • Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig
  • Zwembril: prettig voor de ogen en onder water meekijken bij uitleg van techniek. Er is een testkit aanwezig in het zwembad, zodat je zwembrillen kunt passen.
  • Zwemplank en beendrijver: om alles uit de privélessen te halen, maak je gebruik van verschillende materialen zoals een bijvoorbeeld een basisset. We raden altijd aan om naast onze lessen ook zelf te gaan oefenen. Shop de verschillende items die we gebruiken in onze webshop! Met deze materialen kun je buiten de lessen om ook zelfstandig trainen en werken aan de techniekoefeningen die we tijdens de lessen doen.

  Alle benodigdheden voor de Privélessen zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming webshop.

Het is mogelijk om de trainingen in te plannen:

 • Doordeweeks ’s ochtends en overdag van 07.00 t/m 13.00 uur
 • Maandagavond van 19.30 t/m 22.30 uur
 • Dinsdagavond van 21.15 t/m 22.15 uur
 • Woensdagavond van 18.00 t/m 22.15 uur
 • Zaterdagochtend 07.00 – 08.00 of 09.00 – 10.00 uur

Kijk voor een actueel overzicht van de in te boeken lessen in onze online agenda.

Vanaf januari 2020 maken we gebruik van de fitmanager app. Waarin je zelf via de app makkelijk je gekochte en geplande trainingen kan beheren. Op basis van het aangeschafte pakket worden de trainingen op het door jouw gekozen tijdstip ingepland en toegekend aan je account.

In de Fitmanager App kun je de datum van je training tot 24 uur van tevoren om boeken of verplaatsen. Dus let goed op: na deze 24 uur is het niet meer mogelijk om de training aan te passen of op een ander moment in te halen.

Je kunt de Fitmanager App downloaden in de App Store.

Nadat je een Small Group Training Pakket hebt gekocht, kun je via onze Fitmanager online agenda zelf de trainingen inboeken.

BOEK JOUW SMALL GROUP TRAINING PAKKET

PAKKET 1 

VANAF €30 VOOR 1 LES PER PERSOON

Boek Pakket 1 en ontvang één Small Group Trainings strip om zelf in te plannen in onze handige agenda app.

1 LES VOOR 3-5 PERSONEN
1 LES VOOR 6-8 PERSONEN

PAKKET 3

VANAF €27 PER LES PER PERSOON

Boek Pakket 3 en ontvang drie Small Group Training strippen om zelf in te plannen in onze handige agenda app.

3 LESSEN VOOR 3-5 PERSONEN
3 LESSEN VOOR 6-8 PERSONEN

PAKKET 6

VANAF €24 PER LES PER PERSOON

Boek Pakket 6 en ontvang zes Small Group Training strippen om zelf in te plannen in onze handige agenda app.

6 LESSEN VOOR 3-5 PERSONEN
6 LESSEN VOOR 6-8 PERSONEN

PAKKET 10

VANAF €21 PER LES PER PERSOON

Boek Pakket 10 en ontvang tien Small Group Training strippen om zelf in te plannen in onze handige agenda app.

10 LESSEN VOOR 3-5 PERSONEN
10 LESSEN VOOR 6-8 PERSONEN

ONZE ANDERE TRAININGSMOGELIJKHEDEN

We hebben verschillende cursussen, trainingen en lessen om jou beter te leren zwemmen. Doe je mee?

BORSTCRAWL TECHNIEK UPGRADE

TOE AAN TECHNIEK VERBETERING? UPGRADE JOUW BORSTCRAWL SLAG IN 4 WEKEN

MEER INFORMATIE
PRIVÉLES

MET INTENSIEVE EN PERSOONLIJKE BEGELEIDING WERKEN WE AAN JOUW VERBETERPUNTEN

MEER INFORMATIE

SCHRIJF JE IN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

SCHRIJF JE IN

BETER LEREN ZWEMMEN MET OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

OVER ONS

Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen. Onze expertise is terug te vinden in alle zwemslagen, zowel technisch als conditioneel. Of specifieker, hoe je jezelf kunt voorbereiden op een triatlon of zwemmen in het open water. De coaches van Personal Swimming gaan graag met jou aan de slag in het Sloterparkbad in Amsterdam!

Coaches Personal Swimming
Lees meer over ons