SMALL GROUP TRAINING

Ga aan de slag met een eigen trainingsgroep! Werk samen met één van onze Personal Swimming trainers aan jullie techniek of de conditie. Ben je bijvoorbeeld met een groep vrienden of collega’s in voorbereiding op een triatlon of openwater zwemwedstrijd? Dan is dit echt iets voor jullie.

JULLIE PERSOONLIJKE PROGRAMMA

Met één van onze personal trainers gaan jullie in je eigen tempo aan de slag. De lessen worden gegeven in een apart gedeelte of eigen privé baan van het zwembad. Op die manier hebben jullie alle rust en ruimte om te werken aan je techniek.

Small Group Training is niet uitsluitend voor techniek van de borstcrawl. We kunnen ook aan de slag met het aanleren van zwemslagen als de vlinderslag, schoolslag of de rugcrawl. Daarnaast kun je zwemtrainingen ook gebruiken als een total-body workout of kan er bijvoorbeeld worden gewerkt aan het borstcrawl keerpunt. In overleg plannen we een reeks lessen in die volledig aansluiten bij jullie wensen.

Paul Weijers
SCHRIJF JE IN!
VANAF €20,50 PER PERSOON PER TRAINING

Prijs is inclusief toegang tot het zwembad.Hierboven genoemde prijs per persoon per training, is op basis van een 10 lessen pakket met 10 personen.

VOOR WIE

Alle zwemmers die graag met een eigen groep aan de slag willen gaan met het verbeteren of aanleren van de techniek. Van beginnend to gevorderde zwemmer, banen zwemmer, triatleten, open water of vereniging zwemmer.

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

MEER INFORMATIE

 • De lessen kunnen worden gevolgd door 3 tot 10 personen, afhankelijk van het gekozen pakket. Grotere groep zwemmers? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
 • Prijs is inclusief toegang tot het zwembad.
 • Je kunt een les tot 24 uur van tevoren inboeken. Wil je morgen zwemmen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.
 • In de Eversports App kun je de datum van je training tot 48 uur van tevoren om boeken of verplaatsen. Dus let goed op: na deze 48 uur is het niet meer mogelijk om de training aan te passen of op een ander moment in te halen.
 • Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig
 • Zwembril: prettig voor de ogen en onder water meekijken bij uitleg van techniek. Er is een testkit aanwezig in het zwembad, zodat je zwembrillen kunt passen.
 • Zwemplank en beendrijver: om alles uit de Small Group Trainingen te halen, maak je gebruik van verschillende materialen zoals een bijvoorbeeld een basisset. We raden altijd aan om naast onze lessen ook zelf te gaan oefenen. Shop de verschillende items die we gebruiken in onze webshop! Met deze materialen kun je buiten de lessen om ook zelfstandig trainen en werken aan de techniekoefeningen die we tijdens de lessen doen.

Alle benodigdheden zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming webshop.

Zwemmers dienen minimaal in het bezit te zijn van zwemdiploma A. Bij deelname jonger dan 18 jaar is schriftelijke toestemming vereist van ouder of verzorger.

Kijk voor een actueel overzicht van de in te boeken lessen in onze online agenda.

We maken gebruik van de Eversports app. Hierin kun je zelf via de app makkelijk je gekochte en geplande trainingen beheren. Op basis van het aangeschafte pakket worden de trainingen toegekend aan je account, waarna je zelf kunt gaan plannen.

In de Eversports App kun je de datum van je training tot 48 uur van tevoren om boeken of verplaatsen. Dus let goed op: na deze 48 uur is het niet meer mogelijk om de training aan te passen of op een ander moment in te halen.

Je kunt de Eversports app downloaden in de App Store.

Nadat je een Trainingspakket hebt gekocht, kun je via onze Eversports online agenda zelf de trainingen inboeken.

SCHAF NU EEN SMALL GROUP TRAINING PAKKET AAN!

SMALL GROUP TRAINING PAKKETTEN

De hieronder genoemde vanaf prijzen zijn op basis van 3 personen bij elke persoon extra komt er €15 per les bij. Bijvoorbeeld Pakket 1 €110, (prijs per persoon €36,67) wil je met vier personen de Small Group Training volgen is Pakket 1 €125,- (€31,25 per persoon).

PAKKET 1

VANAF €110 VOOR ÉÉN TRAINING

Werk met één privéles met onze topcoaches aan je zwemtechniek.

 • 1x Small Group Training

 • Train met 3 t/m 10 personen

 • Sloterparkbad Amsterdam
 • 4 maanden geldig

PAKKET 3

VANAF €105 PER TRAINING

In drie lessen begeleiden we je naar jouw specifieke doelen.

 • 3x Small Group Training

 • Train met 3 t/m 10 personen

 • Sloterparkbad Amsterdam

 • 6 maanden geldig

PAKKET 6

VANAF €102,50 PER TRAINING

Met zes lessen hebben we de tijd om dieper in te gaan op je techniek.

 • 6x Small Group Training

 • Train met 3 t/m 10 personen

 • Sloterparkbad Amsterdam

 • 6 maanden geldig

PAKKET 10

VANAF €100 PER TRAINING

Met een pakket van tien lessen leren we je (bijna) alles wat we weten!

 • 10x Small Group Training

 • Train met 3 t/m 10 personen

 • Sloterparkbad Amsterdam

 • 12 maanden geldig

TRAININGSMOMENTEN

Bekijk hieronder de standaard momenten waarop je bij ons Small Group Training kunt volgen. In overleg is er altijd iets mogelijk, dus stuur ons een bericht als onderstaande tijdstippen voor jou niet handig zijn. Voor een actueel overzicht kun je kijken in onze online agenda. Hier zie je precies welke lessen al geboekt zijn de komende weken.

MAANDAG
DINSDAG
WOENSDAG
DONDERDAG
VRIJDAG
7.00 – 13.00 uur8.00 – 11.00 uur7.00 – 13.00 uur8.00 – 10.00 uur7.00 – 13.00 uur
19.00 – 22.30 uur18.00 – 22.15 uur

Er is geen snellere of efficiëntere slag om te zwemmen. Zeker als je de borstcrawl techniek goed onder de knie hebt, kun je met mooie lange slagen door het water glijden. De ligging is perfect horizontaal, het lichaam roteert goed van links naar rechts en de schouders hebben voldoende ruimte voor de overhaal en doorhaal. Het water wordt met de handen en armen efficiënt naar achteren gestuwd, met een ontspannen en kleine beenslag ter ondersteuning. Moeiteloos glijdt het lichaam door het water en wordt er steady aan twee kanten ademgehaald.

Klinkt dit te perfect? Dit is de ideale techniek die wij nastreven en mocht je hier nog niet zijn, dan is er ruimte voor verbetering. In onze beleving kan namelijk iedere zwemmer met de juiste coaching dit bereiken.

WAT KUN JE VERWACHTEN

EEN SMALL GROUP TRAINING

Na een aantal banen zwemmen hebben wij een goede indicatie van jullie huidige zwemniveau. Aan de hand van deze indicatie en jullie persoonlijke input selecteert de trainer welke techniekoefeningen het beste bij de groep passen. Zo is het soms bijvoorbeeld goed om eerst de schoolslag kort te verbeteren, om zo de borstcrawl aan te leren. Of we zien dat bij meer ervaren zwemmers bijvoorbeeld een verbetering van de rotatie een goed effect heeft op de verbetering van de efficiëntie. De Small Group Trainingen worden helemaal ingericht en afgestemd op jullie zwemdoel en niveau.

VIDEO OPNAMES

Afhankelijk van de grote van de groep en het aantal lessen maken we video opnames van iedereen, om zo goed inzichtelijk te maken waar persoonlijke verbeterpunten liggen. We analyseren je slag aan de hand van boven- en of onder water video opnames. Een Video Analyse is een belangrijk onderdeel ter verbetering van de zwemtechniek. De visuele feedback die je krijgt tijdens het bekijken van de videobeelden zullen helpen om gericht te werken aan jouw persoonlijke verbeterpunten.

ANDERE TRAININGSMOGELIJKHEDEN

We hebben verschillende cursussen, trainingen en lessen om jullie beter te leren zwemmen. Bekijk hier al ons trainingsaanbod.

BORSTCRAWLCURSUS

Tijdens de achtweekse Borstcrawlcursus leer jij de fijne kneepjes van de borstcrawl.

TECHNIEK UPGRADE

Toe aan techniek verbetering? Upgrade jouw borstcrawl slag tijdens de 4 Techniek Upgrade trainingen!

PRIVÉLES

Met intensieve en persoonlijke begeleiding werken we aan jouw verbeterpunten.

VERBETER JE ZWEMTECHNIEK ONDER BEGELEIDING VAN OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

SCHRIJF JE IN VOOR DE
MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

Je ontvangt maximaal 1x per maand een nieuwsbrief.